EQologi ANSIKTSPLEIE

Reklamelenker

Snakk om kjedelig vær ute! Grått og trist, jeg føler at hele huset blir mørkt og kjedelig av de tunge skyene ute. Så i dag måtte jeg rett og slett ha en full spa-dag for meg selv ^^, Det er så deilig, og nå føler jeg meg freesh! 

Jeg har fått en ny hudpleieserie som jeg har brukt en ukes tid nå. Elsker å få litt nye produkter på badet. 
Denne serien er fra EQology, Jeg vet om mange som bruker disse produktene, og da er det litt moro å prøve selv. Vi er jo så forskjellige, så det gjelder å finne de produktene som passer for seg selv.

Eqology selger disse produktene som et hudpleier kit til tørr til normal hud eller normal-fet til overaktiv hud. Og det følger med en rensegel, peeling pads, ansiktsolje og en ansiktskrem, samt en prøve på øyekrem. 

Produktene er laget av naturlige ingredienser som jobber sammen med hudens egen cellebygging og fornyelse, i tillegg er Qu-serien norskt ig prudurert i Norge. Med nummerering på produktene vet du i hvilke rekkefølge du skal jobbe for et godt resultat. 

Rensen er 1. steg i hudpleien. Den er mild, renser huden i dyben og gir en myk resultat. 

Disse peelingpaddene elsket jeg, så enkelt og ikke noe søl. Peelingpadden brukes hver andre dag etter rensen for å fjerne døde hudceller. 

Steg 3: Jeg hadde ikke trudd at jeg noe gang skulle tilsette olje til ansiktet mitt da jeg har litt fet hud fra før, men oljen fører enten til optimal fuktighet hos mennesker med tørr hud eller er med på å balansere og normaliserer hudens talgproduksjon hos de med fetere hud. Oljen trekker raskt inn så man blir ikke oljete, den gir bare huden en silkemyk overflate som jobber sammen med ansiktskremen som trekker dypere inn, og foundation blir mye lettere å legge på huden etter bruk av denne oljen. 

Til slutt tilføres den pleiende og fuktighetsgivende ansiktskremen som gir fukt i opptil 24 timer og som blandt annet inneholder aloe vera som roer ned og fukter huden på naturlig måte. 

EQ skin facial kit til tørr, sensitiv og normal hud finner du HER, og til normal-fet til overaktiv hud HER 

For å få handlet i nettbutikken må du lage bruker og benytte sponsor ID 1192627 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg