… Lykke …

Tusen takk alle dere fantastiske vakre. Responsen på mitt forrige innlegg har vært overveldende. Det har vært så mange flotte kommentarer at jeg ikke har hatt tid til å svare alle, men dere skal vite at jeg leser de en etter en og setter enorm pris på hver enkelt.

Det er veldig mange som har forelsket seg i heldressen min, denne elsker jeg selv, så praktisk plagg. Jentene bor i heldressene sine fra høsten trer inn til varmen kommer igjen på våren. Siden jeg denne gang skal designe til vårkolleksjonen kommer nok ikke heldressen med, jeg prøver å tenke praktisk og da må jeg lage klær som passer til vår, men også sommer, for vi får jo håpe at barna rekker å bruke plaggene litt lengre enn bare vårmånedene. Men jeg har i hvert fall fått en god pekepinn på hva dere liker – stort sett det meste jeg syr. ^^, og det er veldig rørende. Jeg kommer nok til å sy noen plagg og ha en avstemning på hva som faller best i smak hos dere i løpet av kort tid 🙂

Igjen, tusen takk. Dere har fått dagen til å smile


Jeg har også hatt et veldig koselig besøk av min gamle kollega og hennes 4 måneder gamle sønn i dag. “be-by” “be-by” “be-by” har jentene sagt i hele dag. Så stas. Jeg løp ut i hagen etter noen epler og bakte sammen en eplekake til besøket. Husmor-poeng til husmora. 

4 kommentarer
    1. Hei.
      Vil du dele oppskriften på kaken? Elsker eplekake og kunne tenke meg å overraske familien med en annen enn den jeg alltid lager:)

    2. Alicia: Klart jeg kan, er vel ikke sikkert den er så annerledes enn din men:

      Sett stekeovnen på 175 grader

      3 egg
      2 dl sukker
      – pisk til eggidosis.

      smelt 100 gram smør
      mål opp 2 dl mel, en toppet ts bakepulver og vaniljesukker
      – ha dette over i eggedosisen
      Rasp gjerne litt sitroskall og ha i røren også

      – Skrell og kutt opp epler.
      – Ha røren over i en kakeform (ca 25 cm)
      – dryss eplebiter over det hele og strø sukker og kanel på toppen.

      Stek i 30-40 minutter (stikk en gaffel i kaka for å se om den er ferdig, er gaffelen tørr når du tar den opp er den gjennomstekt, hvis ikke følger deig med)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg