P * E * F * E * K * T * E – k r ø l l e r

REKLAME

Sist uke la jeg ut et bilde på IG hvor jeg hadde krøllet håret og fikk noen spørsmål om hvordan jeg lagde krøllene mine. Svaret er enkelt: MAST 
Og det er faktisk en revolusjon for min del etter at jeg startet å bruke MAST sin krølltang.Tidligere har jeg hatt den gode gamle krølltangen med en slik klips på som man fester håret med før man beynner å rulle. Den er det LENGE siden jeg ga opp, jeg har alt for mye hår så slike blir alt for små, i tillegg legger de ofte fra seg et merke i håret ved klipsen på tangen – ikke pent! Så hva gjorde jeg da siden jeg elsker å ha krøller, jo jeg brukte rettetangen til å lage krøllene. Det blir store fine krøller, men det tar enormt med tid å bruke en rettetang for å lage krøller sammenlignet med å bruke en krølltang. Det er også vanskelig å få krøllene jevne ved bruk av rettetang.  

Dette er heldigvis historie, så nå kan jeg vise dere hvordan jeg lager krøllene mine i dag. Det er super enkelt, det tar kort tid og det gir et perfekt resultat. 

Krøllstaven til MAST har en liten sort støtte helt i enden av varmedelen som man setter krøllstaven på når den er varm slik at varmedelen ikke går ned i materialene, denne lille støtten kan også brukes til en ting til, nettopp å holde fast håret som skal krølles. Det er super enkelt – du tar en sesksjon hår på 2-5 cm legger den på den lilla siden av den sorte støttet og snurrer resten rundt varme delen av krøllstaven, holder i ca 5 sekunder før du slipper og får nydelige krøller. 

For meg er det viktig med produkter som tar vare på håret, det er ingen hemmelighet at hår blir slitt, og med den lengden jeg har, må jeg være ekstra flink til å passe på det. Derfor bruker jeg et varmebeskyttende produkt før jeg starter krøllingen – noe alle burde gjøre uansett lengde. GORGEOUS KRØLLSPRAY – CURL ENCHANCE er VIRKELIG å anbefale. Dette er et varmebeskyttende produkt som også gir shine og hold samtidig som den lukter himmelsk. 

Et veldig nytting produkt som hjelper deg med å få krøllet håret seksjon etter seksjon for best resultat er delingsklemmene til MAST. Det er så mye lettere å bruke slike enn å sette opp håret som ikke skal krølles i en strikk. Ja, takk til alt som forenkler ting! 🙂

Og slik  blir resultatet når hele håret er krøllet med MAST VOL.1. Se på de nydelige korketrekkerene da^^, 

Jeg avslutter det hele med å gre igjennom håret for å separere krøllene litt før jeg avslutter med hårsprayen STYLING SPRAY SOFT 220ml Art By Henrik Steen. En veldig fin hårspray som gir god hold uten å gjøre håret helt stivt.

At MAST krøllstav er Norges mest omtalte krøllstav er heller ingen hemmelighet. Jeg har ønsket meg den lenge nå, fordi alle snakker om den. Kanskje ikke rart, for den oppfyller alle de gode tilbakemeldingene med glans. Den er rett og slett helt fantastisk! Til og med Rihanna har en ^^, 

Krøllene faller heller ikke ut av håret etter kort tid, bilde under er tatt av håret etter en hel dag på farten samt en god natts søvn. Krøllene blir litt tonet ut og får en naturlig look. 


En liten repitisjon på produktene til perfekte krøller: 

1. GORGEOUS KRØLLSPRAY – CURL ENCHANCE

2. Delingsklemmene til MAST

3. MAST Vol.1 KRØLLTANG (den jeg har) eller MAST Vol.2 KRØLLTANG – for større krøller 

4. STYLING SPRAY SOFT 220ml Art By Henrik Steen

Dette er virkelig produkter jeg anbefaler på det varmeste, og jeg kan love med hånden på hjertet at du kommer til å bli like fornøyd som meg med produktene. 

 

40 kommentarer

Siste innlegg