Familiesøndag

Dagen i dag har gått i ett, og hele dagen har vært en familiedag. Noe jeg setter veldig stor pris på. Vi sto alle sammen opp og spiste en deilig søndagsfrokost i stuen. Så bestemte vi oss for å prøve ut de nye bæremeisene vi har kjøpt. Valget vårt falt på osprey poco premium. Vi gikk en tur til skogen vår som ligger et stykke borte fra gården. Det å komme seg ut er virkelig bare helt fantastisk. Man får tid til å snakke sammen og nyte naturen akkurat som den er. Tyra skjønner med en gang når vi skal ut på tur, hun blir som et lite barn på julaften, og tripper og tripper til vi endelig kommer oss ut døren. 

Deler litt naturbilder med dere fra formiddagen vår.  




Favorittbilde <3 Olivia leier Tyra hjem 

Da vi kom hjem var det tid for dagluren til jentene, noe de ikke hadde tid til i dag, så det ble heller lek og moro i hver sin seng. Haha. Det resulterte i litt vel trøtte jenter når vi skulle reise til pappa i bursdag kl 15, men litt søvn i bilen på veien reddet heldigvis dagen. 

txaC0DDxqR
Bilde jeg delte på Instagram, SPEILTVILLINGENE, av en trøtt Otilie på vei til bilen. 
.
Så koste vi oss hos pappa og jentenes morfar til det var leggetid for jentene igjen. Pappa elsker at jentene våre er så kosete og da Otilie kom inn etter å ha blitt vekt fra bilen, marsjet hun målbevist inn i armene hans og la seg over skulderen. Akkurat hva som smelter et mammahjerte og et morfarhjerte 🙂

Kl 19 var vi hjemme igjen og jeg tok en kort visit til horsi for å møkke og sette henne inn før jeg nå har landet i sofaen med ostepop og cola! Det er egentlig veldig deilig å ha småbarn for da får man litt kveld også etter at man har kommet hjem fra besøk. 

Men nå er det filmtid straks, så da ønsker jeg dere en riktig god søndagkveld <3 

16 kommentarer

Siste innlegg