Vår, vår og vår!

Jeg har nesten ord for hvor fantastisk denne tiden er. Alt er bare så sykt bra om våren. Varmen fra solen, blomstene som titter frem, lengre lyst om kveldene og verden som gradvis skifter fra brunt til grønt. 

I dag har vi hatt utedag, fra halv 11 til halv 5 har vi kost oss ute. Vi fant frem putene til utegruppa og jeg bakte snurreboller til vi fikk besøk av Sophia (huskere dere hun jeg var dagmamma for?), og Charlotte og Andreas (foreldrene). Alle tre jentene har koset seg fra ende til annen, de små trives så godt med å være ute igjen uten alt for mye klær som hemmer de i å bevege seg. Og vi foreldrene har kost oss like mye i solveggen med boller og kaffe! 

For en dag! 😀

Håper flere har hatt en nydelig søndag! 

 

 

14 kommentarer
    1. Så herlig! Og herlige bilder! Her er deg også vår og jeg elsker det. Vi er også mye mer ute enn tidligere, og jeg elsker å se hvordan Olivia koser seg ute!
      Håper på en super uke med masse sol og varme for oss alle 😀
      Og ja, man blir såå glad og positiv av all varmen, lyset, solen, grønt gress, blomster, osv 😀

    2. Hei.
      Kan jeg spørre hvor de dressene til jentene dine er fra? Er dette softshell dressene til name it? 😉

    3. Hvordan vogn har du til jentene og hvordan vogn hadde du da de var bebbiser? Er nemlig selv gravid med tvillinger og vogn er det eneste som gjenstår….
      Kan du skrive et innlegg om den første tiden hjemme med jentene dine, når det gjaldt søvn, mating og sånt? Sov de i hver sin seng fra dere kom hjem fra sykehuset, sov begge i samme seng som deg og BT? og sånn generelt om tiden som nybakt tvillingmamma? Mange spørsmål for en kommende tvillingmor..

    4. Anonym: alle spørsmålene dine er besvart på bloggen så du får bare lete litt i arkivet. 🙂 hvis du er på bloggen via dataen så finner du et søkefeltet, skriv inn vogn og det du måtte lure på 🙂

    5. Er så hjertens enig, det er NYDELIG med vår! Har tuslet rundt og ryddet littegranne i blomsterbedene, og sjekket at det står bra til med alle bærbusker o.l. Vi har også plantet masse forskjellige grønnsaker og urter, som skal få flytte ut i drivhus etterhvert. Det er virkelig noe hele familien gleder seg over:)

    6. hei =) jeg falt pladask for luene til de små tullene dine <3 har du noen oppskrift på disse? kunne veldig tenkt meg å hekle/strikke disse til mine barn også <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg