Spring Fabulous

// Innlegget inneholder reklame //

Denne tiden vi nå går inn i er bare helt magisk. Sene lyse kvelder og deilige temperaturer. Jeg elsker å være ute, og har siden jeg var barn vært ute i all slags vær. Det er jo slik det er å ha hest, da må man ut om det er 30 minus eller sidelengs rein. Det er ikke alltid det er like hyggelig, men så blir man god til å kle seg rett og da stemmer utsagnet ” det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”

Hver kveld når jentene er i seng, kler jeg på meg og løper bort til hesten, frisk luft og ro er så magisk at det kurer et slitent hodet på sekunder. Og det er jo ikke bare hesten som gjør at jeg trekker ut, for både jentene og Tyra koser seg veldig ute med lek og moro. 

I går kveld, så sent som klokken 20 var jeg ute en tur med Tyra. Sola sto lavt på himmelen og hele landskapet var bare så utrolig vakkert av det. Tyra blir jo fort litt tilsidesatt når jentene er våkne, og når vi i tillegg har en kattepasient og en hestepasient, så er det klart at ikke Tyra får like mye oppmerksomhet som hun burde fått.
Og da føles det så ekstra godt å kunne gå ut å leke med henne etter at jentene er lagt og hesten ferdig stelt for dagen. Det ingen tvil om at hun digger litt alenetid, som alle andre ^^,  

– mamma, skal vi leeke?? – 

– Hvem er sterkest? –

Tenkte jeg også kunne fortelle litt om den helt vanvittig freshe tightsen jeg har på meg. Denne tightsen oser av glede og vårfølelse, bare synet av den gjør en glad. Det er så klart Röhnisch som har kommet med denne gladnyheten “Meg”, en mikrofiber tights som er fantastisk å ha på og passer perfekt til trening og fritidsbruk.  

Den er vakker og feminin, har praktisk nøkkellomme bak og godt synlig reflekser nedover beina. 

Tightsen finner dere HER, hos BuyHelse. Den kommer også i en Limited Edition, som er black&white – HER

Tights finner dere HER / Trenings T-skjorte finner dere HER / Treningsjakke finner dere HER (annonselinker)
– Alt er fra Röhnisch

♦ RABATTKODE ♦

Dere er jo også så heldige at dere skal få en rabattkode på denne fantastiske tightsen, så ved å bruke rabattkoden: speiltight
– Får dere 100,- avslag på den 🙂 

Løp og kjøp!  

8 kommentarer

Siste innlegg