Hvem har det bra?! :D

/ Inneholder reklame, sponset innlegg

God søndag til dere ^^, 

Siden det var så mange som viste omsorg og medlidenhet til pusjenta vår som ble påkjørt for fem uker siden, så synes jeg det er på tide med en liten oppdatering. 

Lille pusen vår har leget seg veldig bra, det merkes at hun er seg selv igjen, for nå synger hun inn huset til stadigheten. Hvem er en pus som er veldig glad i å snakke, og det spesielt når det er noe hun vil, som å få mat, vann eller komme seg ut eller inn. 
Selv med bekkenbrudd, tok det ikke lang tid før hun selv følte seg klar for å komme seg ut, pusene her får gå ut og inn så mye de vil, og halvåret med gode temperaturer er de langt mer ute enn inne. Men vi holdt henne inne til hun klarte å løpe og hoppe, de første dagene kunne hun ikke gå i det hele tatt for bakbina ble bare hengende som gele etter henne. Etter en uke var hun på beina og gikk rolig rundt, og allerede etter to uker var hun frisk nok til å løpe og hoppe. Ikke rart vi sier at en katt har ni liv!

Jeg kan fremdeles se at hun ikke er som hun var før møtet med bilen, men hun viser ingen tegn på smerte, og ser ut til å trives godt. Hun er riktignok mer inne om dagen, enn hva som var normalt. Det trur jeg skyldes at hun fortere blir sliten av å bruke bakparten sin, eller så handler det vel bare om at hun har blitt litt bortskjemt her inne. Den siste tiden har hun også  blitt veldig tynn, ikke vet jeg hvorfor for appetitten har hun aldri mistet og markkur har hun fått. Antagelig fanger hun mindre mus og andre kryp som er viktig for kattenes kost. 

Hvem har nok blitt husets nye sjef, i hvert fall trur hun det selv. Og det er ikke så rart, for man blir jo litt tussete for disse dyrene man har, og når de i tillegg blir skadet så er det helt innafor å skjemme de bort litt synes jeg. 
Derfor har Hvem sin nye favorittmat blitt pussi sensations fra Purina Nestlé. Dette er et våtfor du får kjøpt på dagligvaren, vi bruker våtfor ved siden av Royal Canin tørrfor, og ser på våtforet som helgekosen. Ingen forskjell her i hus, så er det helg må alle få kose seg litt ekstra 🙂 

Til tross for at vi har “veldresserte” katter som ikke hopper på border eller benker, klarer de ikke motstå fristelsen om jeg åpner en pakke Pussi Sensations ved kjøkkenbenken. Da vet de veldig godt hva som er i vente og klarer rett og slett ikke å gjøre nettopp det – å vente ^^, 

Det er ikke for reklamens grunn at jeg viser frem akkurat dette produktet, for vi hadde allerede foret med Pussi Sensations lenge før kunden kontaktet meg om å dele kampanjen de har i disse dager. Jeg synes denne pakken er veldig fin, den inneholder 12 posjoner, og har 4 forskjellige smaker i pakken. Oksekjøtt med tomat/ Kylling med gulrøtter / And med spinat / Lam med vilt.

I tillegg er kampanjen helt fabelaktig. Ved å bli med i konkurransen som for øvrig er veldig enkelt er du med i trekningen av et reisegavekort fra Ving til verdien, 10 000 kr!
Hvor fantastisk hadde ikke det vært! Selv sitter jeg å ser på sydenturer om dagen, så et slikt gavekort hadde kommet godt med ^^, 

Hos → SMARTEKATTER ← kar du delta i konkurransen om et reisegavekortet ved å fortelle hvilken by Pussy er i. 

Nyt siste helgedag 🙂

10 kommentarer
    1. Synd å si det, men nå har bloggen din virkelig tapt seg. Når du begynner å blogge om kattemat for å tjene penger…! Nå mistet du en fast leser som har fulgt deg fra starten. Synd.

    2. Så fint å høre det går bra med pusen! 🙂 Ja, gjør vi ikke alt vi kan for disse dyra våre?!<3 🙂 Mine katter får også dette foret! Helt ypperlig og billig! Helt greit når man har 4katter og når tørforet er dyrt! 😉

    3. Victoria: det er veldig beklagelig. Men jeg vil jo gjerne få lov til å forklare meg, for det er flere grunner til at jeg takket ja til denne kampanjen.
      Siden kampanjen har en så flott premie som at man kan vinne 10 000 kroner å reise for så synes jeg det er en kjempe mulighet å dele med andre. For hvem hadde vel ikke blitt glad for det?
      Og så er det slik at alle medier har sin inntekt fra reklame for at de skal overleve. Det gjelder for bloggere, men også tvkanaler, radio, nyhetskanaler ovs.
      Jeg kan selv velge hvilke kampanjer jeg ønsker å takke ja eller nei til, men jeg kan ikke si: jeg vil reklamere om det, også får jeg det.
      Siden pusene våre elsker denne maten, kunne jeg også stå for et reklameinnlegg

      Så jeg kom frem til at den premien var verdt å dele, liker man ikke reklame må man se forbi eller velge å la være. Men reklame finnes i alle medier, med unntak av RiksTV, men ja, det må man betale for å se.

      Ha en fin kveld 🙂

    4. Hei! Hvis du ønsker å feite opp pusen din så bør du velge bløtfor fra dyrebutikken. Slik våtfor som du har der har mye junk i seg rett og slett,ikke riktige næringsstoffer:)

    5. Nydelig pusekatt!
      Men må innrømme at jeg lo godt av at den hadde fått potteplante ved matfatet , pen på det si! 😀

    6. Det er så interessant at de mennesklig gjør kattematen med gulerøtter, tomat og spinat for at vi skal tro det er bra å velge den kattematen. Når var det naturlig for en katt å spise spinat? De er kjøttetere og skal ikke spise grønnsaker. Hilsen Dyrepleier som synes det er bra det bare er helgekos med slik mat 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg