FestivalStemning

Den følelsen rett før Slottsfjell som er vår sommertradisjon er bare magisk. Jeg virkelig elsker å være mamma og alt det som høre med til den rollen, men det å vite at jentene skal på ferie til besteforeldre med mye omsorg og glede er deilig. Og det at BT og jeg kan ta en hel helg på festival med så mange fantastiske venner er bare så rart, gøy og deilig som det får blitt. 

Det føles som om jeg har tenkt til å være ung igjen for en liten helg. Ikke at jeg er gammel, men det er ikke så mange 91 modeller som er bosatt på gård med samboer og to barn, så ja, da føler man seg fort litt mere voksen en vennegjengen som er på byen annen hver helg eller oftere. 

Jeg kan ikke si jeg har begynt å roe meg og nyte helgen helt enda. Det er MYE som skal styres med når to barn skal på ferie. I går var jeg på en mislykket shoppingtur, som endte med oppkast på offentlig toalett og vidre oppkast hjemme på grunn av et migreneanfall. Jeg skulle på shopping med venninnen min Kaja, og fikk migrene allerede før vi fikk kjørt, så vi ble hjemme litt lengre mens jeg testet ut nye migrenemedisiner. Utrolig nok ga medisinene virkelig gode resultater så det var derfor vi reiste, men vi måtte stoppe opp å le litt i etterkant da Kaja leste bivirkningene. Det tok nemlig ikke så lang tid før vi ble nødt til å sette oss i bilen og kjøre hjem igjen, og jeg hadde streifet igjennom de fleste bivirkningene før jeg ble bedre. Det ble heldigvis en ny runde shopping med friskt hode og kropp på kvelden. Så nå nærmer jeg meg klar for dagene og tenkte jeg kunne vise tre av mine midlertidige antrekk for en tredagers festivalfeiring. 

Det er jo litt ekstra stas og ta på noe som er selvlaget, så da kjører jeg på med playsuiten en av dagene. Med en gammel genser fra skapet så holder jeg meg varm også om en regnskur skulle skylt forbi. 

En av de andre dagene så blir det vel den casual festivallooken, og dere vet jo hvordan det kommer til å bli?! – som på bilde under i høyre! Haha. Girls just wanna have fun! 

Safer nok en dag med en rolig festival look. Fremdeles usikker på om det er dette som blir det endelige resultatet, for i dag har det vært meldt sol og litt skyer, men det har vel kommet 30 mm regn og hagel!!! Bha! Da blir det vel regnjakke og gummistøvler i stedet 🙂 

Flere som skal på Slottsfjellfestivalen? 

19 kommentarer
    1. Oh yes, jeg er klar i morra!! 😉 fine antrekk, mitt er også klart nå, med litt forbehold. Er jo meldt regn på ettermiddagen/kvelden:/ kos dere masse, det skal hvertfall jeg! :-))

    2. Åh, er såå misunnelig! Skulle ønske jeg hadde tid og penger til å dra på Slottsfjell! Lurer på hvor den cardiganen med fjær på som du har på deg på det nederste bildet er kjøpt? Den var helt nydelig! Håper dere får en fin festivalhelg 🙂

    3. Nydelige antrekk, spesielt playsuiten du har laget selv:-) Jeg lurer på hvor den svarte shortsen er fra, og eventuelt om butikken fortsatt selger dem? Jeg bare elsker bukser, skjørt og shortser som går litt lenger opp enn til hofta, og det så ut som om lengden på shortsen med tanke beina var akkurat passe i tillegg!
      Kos deg masse på festival i helgen!:-)

    4. Hei 🙂 Har det hendt at familiemedlemmer som passer jentene over lengre tid tar feil av dem? Jeg har lest at dere har et slags fargekodesystem for jentene slik at andre skal se forskjell, men har det skjedd at systemet svikter? Jeg vil gjerne påpeke at dette på ingen slags måte er negativt ment, bare et spørsmål fra nysgjerrige meg 😉

    5. Du er så utrolig vakker 🙂 Og kanskje den mest oppfinnsomme og mest energiske mamman jeg vet om.. Du er så utrolig flink i mammarollen.

    6. Du er så sykt pen!
      Hvor er den genseren med fjær på fra? (de nederste bildene)
      det var et veldig fint antrekk! Ha en fin kveld 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg