Fra spa til spa’ing

Nå sitter jeg med rødflamberte kinn, og hår til alle kanter som følge av en lue og en time utendørs. Hva skal jeg si – det er godt å kjenne at man lever, eller?.. 

Mamma tok med min søster og meg på shopping, og spa i Strømstad denne helgen. Som de to småbarnsforeldrene søster og jeg er, er ikke luksus og shopping det vi unner oss mest av i hverdagen. DET VAR BARE HELT FANTASTISK! 

Jeg kunne flyttet rett inn på rommet vi bodde på og blitt der for resten av mitt liv. Mamma spratt champagne-flasken da vi kom fram og så nøt vi livet sekund etter sekund med bading, aromamassage og masse god mat. 

Før vi reiste hjem i går, satte vi oss i boblekaret utendørs med utsikt over sjøen. Det var bitende kaldt i luften, og desto bedre og sitte i det glovarme vannet. I Sverige lå det ikke så mye som et snøfnugg på bakken. Hjemme fikk vi meldinger fra kjente og kjære som varmet pølser på primus eller lagde maten på vedovnen, da store deler av fylket var uten strøm i snøværet som herjet. 

Vi nøt bare luksusen rundt oss, og klaget litt da vi måtte løpe fra bil til kjøpesenter. “Fyy så kaldt det er!” Sa vi og glemte det hele så fort vi kom inn i et hav av butikker. 

Realiteten traff meg godt i siden da jeg i dag ble vekt kl 7 av mine barn. Vi trasket trøtte ned i et hus som har gjennomtrekk fra alle kanter.. Men vi trakk på oss de varme morgenkåpene vi har og noen gode tykke ullsokker. Jeg tente opp i ovnen med den ene lille vedkubben som lå igjen i vedkurven, og grøste fordi jeg måtte ut i låven etter mer. 

-6 grader viste gradestokken, og til min største skuffelse oppdaget jeg at vannrørene inn til huset var fryst til is. Ingen vann altså, ingen kaffe.. 
“MØKKA VINTER!” Sa jeg høyt der jeg sto med kaffepulveret målt opp i beholderen sin, og møtte en tom vannkran. 

“Det har jo sin sjarm, dette huset fra det sene 1800-tallet” kan jeg finne på å si, i dag er jeg ikke så sikker

Etter at ungene omsider var levert i barnehagen med nye vinterdresser på, var det bare å finne fram uteklærne og begynne måking av kaningården som omtrent var snødd igjen.. 

– Det er godt å kjenne at man lever!  Men jeg skal leve lenge på helgen vi tilbrakte på Strømstad Spa… 

<3 Takk, til den flotteste mammaen i verden. Min plan er å bli akkurat sånn som deg! 


– Speiltvillingene på Facebook – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg