2015 / 2017

“Sjekk ut detta a BT!” sa jeg i går da jeg bladde meg igjennom syinnleggene mine for å finne litt syinspirasjon og kom over en topp jeg sydde til meg selv i mai 2015. “Jeg var jo bare skinn og bein!” 
Og siden jeg sjeldent kaster noe fra klesskapet ble jeg jo nesten nødt til å sjekke ut forskjellen.. 


– Når skulderen plytselig fyller ut armen

Forskjell er det.. jeg har jo fått et mye bedre kamera! Haha. 

Det var ikke bare bare å gjennskape de samme positurene, men jeg tror det ble passe bra og jeg skjønner hvorfor jeg har måtte bytte ut alle buksene mine de siste to åra. Mehehe! 
Bildene fra 2015 tok jeg 3 måneder før jeg begynt å trene som en del av hverdagen, jeg var tynn som jeg alltid har vært, og det var vel egentlig det, skinn og bein. Jeg husker at jeg ofte ble oppgitt om folk ga komplimenter om kroppen min, for som jeg da svarte dem:”Jeg er egentlig bare tynn, det er ikke akkurat en kropp jeg har jobber for!” Jeg syntes med andre ord den ikke trengte noen komplimenter for å være som den var. Folk ble så klart overrasket over hvor liten jeg var etter å ha båret fram tvillinger, men jeg hadde ikke lagt inn en tanke for å få tilbake kroppen min etter svangerskapet. Jeg ammet av meg det jeg gikk opp, og sånn var det. 

Jeg føler at kroppen min i dag ser friskere ut, selv om jeg var lykkelig og frisk i 2015 også. Nå har jeg i tillegg en kropp jeg har svettet noen liten for, og det føles så mye bedre. Det som allikvel betyr mest for meg i dag, er styrken som gjør hverdagen lettere, det er ingen myte bak det. Jeg kjenner at jeg er sterkere, at det er enklere å løfte tyngre ting, at jeg ikke synes det er tungt å bære barna osv osv. 

Jeg sier hurra for mine + 5 kg siden 2015! Og gleder meg til ukens tredje treningsøkt i morgen. 

25 kommentarer
    1. Du ser kjempesunn ut, og rumpa og lårene er helt utrolig, for en forskjell! Kjekt å se sånn på bilder 🙂

    2. Nå kan du ta i mot komplimenter med god samvittighet, for fy søren du ser bra ut! Tydelig forskjell på kroppsholdningen også:-)

    3. Du er kjempefin! Og så fint du deler slike innlegg også, det er jo så mange idag som bare ønsker å være tynn.
      Å kjenne kroppen sterk er nesten en ubeskrivelig deilig følelse, det gjør iallefall trening og slit verd det 😀
      Ha en fin dag 🙂 <3

    4. Å kommentere på kropper er skummelt- og kanskje noe vi burde gjøre mindre av.. Men jeg må si meg enig med deg! Sprek ser mye sunnere og freshere ut enn bare tynn. Og rumpa di er jo dobbelt så stor, bra jobba!

    5. Fantastisk! Hva trener du, og hvor mange økter per uke? Hadde vært fornøgd med halvparten så godt resultat!

    6. Linda: Jeg trener CrossFit, og har forelsket meg helt i den allsidige treningesformen. Det viktigste må være at man synes treningen er gøy, og det har CrossFit vært i halvannet år for meg 🙂 Det varierer litt, i perioder har jeg trent 4-5 ganger i uka, så har jeg hatt perioder med en gang i uken, nå prøver jeg å få til 3-4 treningsøkter i uken. 🙂

    7. Anita: Ja, kroppsfokus bør ikke være så sentrat som det er, i stedet burdet det vært mer fokus på helse. Da hadde det vært enklere å oppnå en sterk og sunn kropp også.
      Tusen takk 🙂

    8. Marit: Helt klart, jeg har flere ganger overrasket meg selv når jeg har løftet noe som jeg har trodd har vært tungt fra tidligere. Det blir litt som følelsen av å løfte en tom melkekartong som man tror er full. Haha.

    9. Så gøy å se!:) jeg har født to barn og bare gått ned igjen 17 kg hver gang, men har nå også klart å gå opp 3-4 kg siste tiden etter at jeg startet å trene!:) en får mer appetitt og dermed spiser jeg nok mer også. Jeg var også for tynn før, og trives godt med litt mer rumpe nå :):) deilig å ha en sterk tynn kropp og ikke bare tynn helt av seg selv som du sier :):)

    10. Første jeg legger merke til er i grunn øynene dine og hvor mye mer glans det er i de nå 😊 Tilfeldig kanskjr, men du stråler^^

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg