Hvordan lage kosegenser til voksen

12.10.2017 - 19:37 3 kommentarer

  I går spurte jeg om dere hadde noen gode forslag til hva jeg skulle sy i dag som jeg har sysnappen: visygale
  Det var faktisk overraskende mange som mente at jeg skulle sy genseren med hals i voksenstørrelse. Det er egentlig et spørsmål jeg har fått helt siden jeg la ut genseren til barna, og så det var bare en råbra idé. 

  I dag har jeg jo derfor fått sydd meg verdens deiligste genser. Jeg har sydd den i et stoff som heter: Isoli med fleece bakside(fra stoff&stil) - hvilket betyr at den har det mykeste pusestoffet inni samtidig som hele genseren bare er supermyk og varm. 

  På sysnappen: visygale, kan du altså se hvordan jeg både enkelt tegnet mønster til en genser som passer meg selv, og hvordan jeg syr det hele i sammen. Husk at om dere vil få med dere dette, så ligger bare en snapstory ute i 24 timer. Derfor må dere ta dere en titt før ettermiddagen i morgen om dere vil se. Det er bare å legge til "visygale" på snap, så finner dere meg der :) 

 Det er i hvert fall ingen tvil om at denne genseren er like fin til voksne som til barn. Og siden den er unisex, er det jo bare å sy den til hele familien!


- Speiltvillingene på Facebook - 

3 kommentarer

Silje

13.10.2017 kl.10:30

Kan du legge ut hvordan denne er laget på bloggen din også? Sånn for oss som ikke har snap:)

Mona

13.10.2017 kl.11:22

Du er så flink, gøy å se at du syr litt til deg selv også :)

Det ser så enkelt ut å tegne og sy genser når du gjør det, selv om jeg vet at det ikke går like greit når jeg skal prøve på det samme!

Stine Skoli

13.10.2017 kl.12:58

Mona: Har du prøvd? :)

Skriv en ny kommentar

hits