hits

Kleskolleksjon

Stemmer telles opp
På lørdagen la jeg ut et innlegg med fargekombinasjoner på stoffer til den nye kolleksjonen jeg jobber med. Målet var å få dere til å stemme frem deres favoritter, og nå har jeg talt opp stemmene som har kommet til nå. Fortsett gjerne å stemme om du ikke har gjort det, jeg vil at så mange som mulig skal være med på å bestemme hvordan høstens kolleksjon skal bli seende ut. 

- Stem frem dine favoritter -

For selv om jeg kan sy, så betyr ikke det at jeg ville klart å lage en unik kolleksjon hadde det ikke vært for at jeg har dere som kan designe sammen med meg. Jeg føler at det er helt avgjørende at jeg har dere med på laget, på den måten betyr kolleksjonen mer for meg.

Å kunne designe klær for produksjon er helt uvurdelig for meg. Det at denne kolleksjonen er så annerledes fra det store markedet av billigkjeder og at visjonen vår er å lage klær som er spesialsydd til kunden, gjør at det blir min lille hjertesak. 

Dere som fulgte meg  igjennom forige kolleksjon vet kanskje hvordan det foregår, men jeg vil allikevel fortelle litt om hjertesaken min. 

Visjonen med min kolleksjon er å bremse overproduksjon, arbeidskraft på plagg som blir kastet skal vi unngå, det skal ikke sløses med materialer og transport. Hver dag kastet så store mengder overproduserte varer, som ikke er annet enn negativt for miljøet. 

Lise og jeg står i spissen for å ta opp den gamle måten å lage klære på. Før gikk de til skredderen, bestilte sine plagg og ventet til klærne var ferdig sydd. Det er akkurat det vi gjør. Dere er med på å skredderbestemme plaggene, og er interessen stor, så går kolleksjonen i produksjon. 

På den måten lager vi en unik kolleksjon til de utvalgte kundene, noe som er med på å bidra til et grønt skifte i tekstil.  

- Stem, Stem, Stem!! Så jeg får sendt kolleksjonen for produksjon av prøvemodellene i riktige farger - 

 

 

Fargevalg av høstens kolleksjon


Da er det på tide å stemme over fargesammensetningene for høstens kolleksjon! Jeg har valgt ut noen forslag, og trenger nå hjelp fra ALLE dere til å plukke ut deres favoritter. Jeg har valgt å velge frem mye grått da jeg fikk mange tilbakemeldinger på at det var ønskelig, men jeg har også funnet frem noen andre farger jeg synes passer godt til det kalde halvåret. 

 
Jeg gikk ikke for de sterkeste fargene, da jeg fra tidligere erfaring har sett at det er et fåtall som faktisk ønsker det. Jeg har også tenkt at stoffene skal gå om hverandre, og matche fra datter til sønn til mor. 

Jeg forstår at det kan være vanskelig å danne seg et bilde på hvordan klærne blir kun ved små fargeprøver, men jeg utfordrer dere uansett til å fortelle meg hvilke fargerkombinasjoner og stoffer dere liker best.

 


Det jeg trenger nå er at ALLE skriver inn sine 3 favoritter i kommentarfeltet under. De er nummerrert, så det er bare å legge igjen en kommentar med tallene. 


 

En designers favorittdag!

Da er jeg vel hjemme etter en vellykket dag på kontoret til Virre Vapp. I dag har Lise og jeg gått imellom kolleksjonens mønster og design, før jeg bega meg ut på den store letingen i ulike stoffer og farger. 

Jeg kan nesten ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å se kolleksjonen slik den skal være, for jeg trur den kommer til å bli knallfin. Det er mye takket være dere, for jeg har i denne kolleksjonen valgt ut modeller som har truffet dere aller best. Det at dere i tillegg kommer med innspill til justeringer gjør at jeg føler jeg lager klærne sammen med dere, og at jeg treffet så godt det lar seg gjøre. Det er så klart helt umulig å treffe alle, men jeg er så glad for alle tilbakemeldinger og gjør så godt jeg kan for å lage gode modeller. 

Jeg har valgt ut en del farge- og stoffkombinasjoner som mine favoritter, og når jeg får tid til å sette meg ned med bilderedigerer må dere hjelpe meg med å velge ut deres favoritter :) 

Nå er det tid for en sen middag, så da sier jeg bare: "Snurr film" Eller kanskje ikke snurr da, men "trykk film" ?!? 

 

Dere har talt :D

Jeg må bare få si, tuuse takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg. Nå skjønner dere hvorfor det er så viktig med deres meninger, og derfor blir det også noen små justeringer på kolleksjonen. Nå skal jeg i et møte for å se på stoffer, så dette blir utrolig spennende! 

Sløyfene forsvinner på begge modellene, og guttemodellen tar opp baklomma på buksa på genseren i stedet. Det var helt tydlig et ønske fra mange, og jeg er helt enig! Det kommer til å blir stilig. 
Jeg ser også at mange ønsker fargene som de er, og faktisk så er jeg litt enig at i hvertfall en av fargene bør gå i grått. Det passer til alt, og selv kjente jeg at det var godt å kunne kle jentene i en varig farge som ikke finnes i alle butikker. 

Igjen, tusen takk for alle tilbakemeldinger. Nå skal det jobbes for å få en fin kolleksjon til høsten! 

- Speiltvillingene på Facebook - 
 

En serie comfy penklær

Den fire dager lage helgen har vært alt annet enn avslappende. Med to syke barn på to forskjellige netter kjenner jeg at kaffe er det eneste som får meg til å våkne denne morgen. I går kveld var det mannen i hus som sto for tur, men i og med at jeg ikke maktet en våkennatt til, fikk han sove på gjesterommet og holde hodet over bøtta selv. 

Jeg har allikevel fått gjort en del, blant annet har jeg sydd ferdig en serie - dame, jente og gutt - som jeg har lyst til å vise dere. Jeg har sydd denne serien i håp om at det skal blir høstens kolleksjon fra Virre Vapp by Stine Skoli. Denne gangen er det er stor variasjon fra mine tidligere kolleksjoner. Jeg har lagt stor vekt på at klærne skal være komfortable, de skal gi barna full bevegelsesfrihet, og samtidig passe til flere anledninger. Jeg synes jeg har kommet frem til en serie for dame, jente og gutt som kan benyttes både til hverdag, men også til en familiemiddag eller lignende. 

Stoffer er ikke valgt ut, så bildene svarer ikke helt på sluttresultatet. Det er altså modellene som er viktige her.

Jente - modellen jeg valgte kommer av den utrolig gode responsen jeg fikk da jeg sydde samme modell tidligere - denne kjolen er litt for stor, så den blir lik som de jeg sydde til jentene tidligere (som dere ser i lenken over).

Gutte - modellen har som mål å matche søsteren sin. Mønsteret på genseren er derfor likt, men genseren mangler så kart skjørtekanten. Jeg har sydd på sløyfer på begge barnemodellene for å sette en liten ekstra pyntet detalj til klærne. Buksa er en for-seg-gjort joggebukse av den grunn at jeg ønsker å bruke lignende stoffer som en rød tråd. I tillegg blir buksa veldig behagelig for aktive barn. 

Dame - modellen er første modell jeg syr til voksen i kolleksjonen min. Jeg smilte bredt da flere ønsket at jeg også kunne lage klær til voksene, og da jeg delte mine nyeste to kjoler var den grå en storfavoritt hos flere. Denne kjolen matcher barna sine, og selv mener jeg at en slik kjole er den perfekte kjolen til diverse anledinger, på jobb eller bare hjemme av den enkle grunn at den er fantastisk å ha på.
 

Nå trenger jeg alle deres hjelp! Vær så snill og kom med en tilbakemelding på kolleksjonen, jeg tar i mot alt av ris og ros, og håper dere vil hjelpe meg med å lage den perfekte høstkolleksjon. 
Fortell meg også om deres fargeønsker på klærne :)

- Speiltvillingene på Facebook - 

Det gikk helt av skaftet!!

Definisjonen på et hjemmekoselig kontor?  

Sjefa Lise i Virre Vapp sendte meg en tilbakemelding av responsen på salg fra gårsdagens innlegg, da jeg publiserte at kolleksjonene mine lå ute til et mega tilbud. Målet var å få ut varer, slik at nytt kan komme inn, og til dere som ikke har fått kjøpt, så er det nå for sent. 

- Jøjje meg!! Alt er solgt! Det gikk helt av skaftet, fortalte Lise

Det er jo helt fantastisk at så mange har ønsket ett plagg fra meg, og det gir så utrolig god energi til å fortsette å finpusse høstens kolleksjon! Ha en fortryllende kveld da dere! 


- Speiltvillingene på Facebook - 
- Speiltvillingene på Instagram- 

 

Blomterpikene

Ingenting er som å få leke litt med mammas blomster, eller hva? Kanskje er det fordi det ellers ikke er lov?

//Inneholder annonselenker til egen kolleksjon//

 

I disse dager lager jeg en ny kleskolleksjon for høsten 2016, nå blir det helt nye modeller og stoffer, så jeg er veldig spent på hvordan resultatet blir. 

Når jeg først er inne på praten om kleskolleksjonen min, så er jeg også nødt til å nevne at tidligere kolleksjoner er på MEGA TILBUD i disse dager!!
Nå kan dere handle inn disse nydlighetene av noen jumpsuiter til kun 199 kroner fra førpris: 499,- ! Jeg synes jo det er heelt fantastisk, til tross for at jeg da ikke tjener så mye som en krone på det! Haha. 

Jentene har jo nærmest vokst opp i disse jumpsuitene, og maken til behagelig og praktisk plagg skal jeg lete lenge etter. Det er jo så klart også derfor jeg ønsket å ha nettopp denne modellen med i kolleksjonen min. 

Nå må siste rest ut, før nytt kan komme inn! 

- Se mega tilbudet på alle produktene mine her - 
Otilie Jumpsuit petrolfarget. Den finnes også i lys rosa, og mørk rosa 

Alle plaggene ligger nå klare på lager til å sendes ut. Det begynner å tynnes ut i størrelser, så for å sikre deg et det rette plagget, er det lurt å være tidlig ute. 

- Speiltvillingene på Facebook - 

Klær og kolleksjon

/Inneholder  reklamelenker/


/ jumpsuit mørk rosa // jumpsuit lys rosa /Med vinterland ute, er det bare å drømme om sommertid inne! Nå kan jeg nesten ikke vente til tiden hvor vi slipper og kle på lag på lag for den lille turen ut i bilen og til barnehagen. Jeg setter pris på at vi har fire så ulike og unike årstider, men når det er så kaldt som nå, er det nesten utenkelig at det kan bli vær for å gå i kortermede klær. 

Det er fremdeles noen modeller igjen fra kolleksjonen min, så drømmer du like mye om varmere dager som meg kan du bestille en jumpsuit med 20 % avslag, og motta pakken rett fra lageret til VirreVapp i Drøbak. 

Rabattkoden er: Stine 


NY Kolleksjon fra VirreVapp

VirreVapp har nå lansert forhåndsbestillinger på en ny kolleksjon for jenter og damer, som matcher hverandre. Modellene kommer i et stort fargespekter og mønster, samtidig som du finner de rolige ensfargede. Jentene og jeg fikk prøve tre lin/bomullsskjorter, og jeg falt helt pladask for modellen, samtidig som jeg syntes den var like fin til meg, som til jentene. Sjekk gjerne ut hele kolleksjonen for damer og hele kolleksjonen for jenter! Rabattkoden: Stine, gjelder også på VirreVapp kolleksjonen, og gir 20 % avslag, frakt kommer i tillegg. 

 

Endelig er klærne HER!!!

Inneholder link til nettbutikk

Syreisen min er kanskje den mest fantastiske reisen jeg har vært med på. Det er så "merksnodig" at jeg for litt over to år siden aldri hadde sydd ett eneste plagg før. Barnedrømmen min var å bli klesdesigner, men jeg husker mamma fortalte at det var et vanskelig yrke å få. Jeg satte allikevel ikke en stopper for drømmen og tegn plagg etter plagg som jeg i min fantasi tenkte at andre ville sy for meg. Jeg skulle ikke sy de selv, for det trudde jeg ikke at jeg ville klare, så jeg skulle som voksen bli er verdens berømt klesdesigner som bare levde av å tegne plagg. 

Så er det ikke ditt hen stien førte, men på samme tid så kom det til et punkt i livet der jeg innså at jeg aldri skulle bli noen klesdesigner og alle tegninger ble pakket sammen og lagt på loftet. Allikvel så ble jeg en klesdesigner, ikke en verdensberømt enn som kun sitter å tegner klær. Bare en engasjert og ivrig jente som fikk symaskin på hjernen for to år siden. 

 


Rosa jumpsuit / vinrød jumpsuit Den andre kolleksjonen min er fiks ferdig og ligger på → nettskredder ←, det betyr at nå kan du kjøpe og motta plagget så fort budbilen klarer å frakte klærne til din postkasse. 
Rabattkoden Stine er fremdeles gjeldene, og gir 20 % avslag på klærne. 


Nå som vinteren er her er jumpsuiten perfekt til å tre på utsiden av en body og en strømpebukse, jentene har på seg antrekket i barnehagen i dag, men jeg bruker slike jumpsuiter også når vi skal bort i en middag. For selv om antrekket er litt mer pyntet enn andre plagg så fungerer det like fint til hverdag. Det gjør jo at plagget kan bli brukt mye. Jentene elsker jumpsuit og det skjønner jeg godt, for selv finner jeg ikke noe mer behagelig å ha på. 

Under viser jeg hvordan du kan gjøre et vinterlig preg på antrekket ved å bruke en body og en strømpebukse under, med en vest på utsiden. 


- barn skal ha klær som kan lekes i - 


 

Har du et VirreVapp-plagg som har blitt for lite? 

Finner du et pent brukt Virrevapp plagg, kan du ved hjelp av Helthjem enkelt og uten kostnad, sende dette tilbake til Virrevapp hvor det blir gitt videre til familier som trenger det. Dette er et samarbeid mellom Virrevapp og frelsesaemeen i Drøbak. 

Alt dere trenger å gjøre er å bestille returen på Helthjemretur.no/Virrevapp, velge ønsket returdato, skrive på returkoden og legge ut pakken. Så fort pakken er ankommet Drøbak vil avsenderen motta sin "pant" i form av en hyggelig takkemelding og et gavekort som kan brukes i nettskredder.no 

Skriv gjerne ut hilsen på bildet under og fyll ut sammen med plaggene dere returnerer. 

 Vinn Kåpe fra Virre Vapp by Stine Skoli

I dag kom gladnyheten! Den nye kolleksjonen Virre Vapp by Stine Skoli er ferdig produsert, og sendes til lille Norge neste uke. Nå blir det slutt på ventetiden og varene kommer til sine rettemessige hjem om kort tid. 

Høstens kolleksjon går denne gangen til jentene fordi guttemodellene ble stoppet. Jeg forteller gjerne igjen hvor ille tragisk jeg syntes dette var, men at jeg skal jobbe beinhardt for at neste kolleksjon kommer igjennom med guttemodeller som er fine som få!

Jumpsuiten Otilie, som jeg har valgt å kalle den, kommer i tre fantastiske farger som dere har stem frem, og er i kvalitetsstoffer.
Vær så god, og drøm deg bort i bildevisningen av Otilie Jumpsuiten

Inneholder lenker til salgsiden under: 

Vi valgte å bestille opp en del ekstra eksemplarer siden forhåndsbestillingen viste seg å være veldig god. På grunnlag av dette er det fullt mulig å bestille jumpsuit i dag, og så lenge lageret rekker. Fordelen i dag er at ventetiden er langt kortere enn den var da forhåndsbestillingene ble lagt ut. Allikevel vil jeg minne dere på at det ikke er sikkert det er veldig mange eksemplarer av akkurat den størrelsen og fargen som du ønsker til ditt barn, så for å sikre deg førstevalget bør du være tidlig ute. 

Du kan bestille Jumpsuit fra Virre Vapp By Stine Skoli her. 

rabattkoden: Stine - gir 20% avslag på alt kjøp! 


 

TRE KÅPER går til tre av kundene. Kjøp jumpsuit - bli med i trekningen av tre kåper.

Dette er min lille hemmelighet. Da kolleksjonen skulle velges ut valgte jeg å ta med kåpene jeg har sydd til jentene. Vi valgte ut stoffer og tre prøver ble sydd i Kina før de ble sendt til meg for kontroll. Otilie viser over den rosa modellen som er sydd i størrelse to år, men den er også sydd i de to andre fargene som jumpsuitene har (mørk rosa og petrol). 

Vi valgte å ta bort kåpene fra kolleksjonen fordi de ble for dyre i produksjon, med andre ord ville kåpen kostet 900 kroner om vi skulle solgt den ut med fortjeneste. Kåpen er foret med ullstoff, og tar opp fargene fra jumpsuitene på ytterstoffet, men fordi kåpen er en "til og fra kåpe" og ikke en vanntett jakke til å base i snøen med syntes vi prisen ble for stiv til sitt bruk. 

De tre eksemplarene som det ikke finnes noen andre av, ønsker vi å gi bort igjennom en trekning av kundene våre.
Alle som har kjøpt eller kjøper jumpsuit fra høstens kolleksjon blir automatisk med i trekningen av en kåpe. 

Kjøp jumpsuit - bli med i trekningen av tre kåper. 

Rabattkoden: Stine - Gir 20% avslag på alt kjøp! 

God Handel! 

Se på det positive!

Nå sitter jeg i stua med begge symaskinene foran meg, det er nesten så jeg kan høre dem hviske - det er vel på tide å sy litt. I dag fikk jeg den triste beskjeden om at Dronninga ikke ser ut til å ha blitt drektig, så jeg depper litt her jeg sitter.

Jeg prøver å legge vekt på noe av det jeg har å se frem til. Jeg gleder meg til Dronninga kommer hjem igjen, savner virkelig timene utendørs for å være i stallen, for ikke å glemme følelsen av å fly avgårde i gallopp på hesteryggen. En annen ting jeg virkelig ser frem til er at kolleksjonen min blir ferdig produsert og ankommer Norge. Nå gleder jeg meg så utrolig mye til å kle opp jentene i den nye kolleksjonen at jeg får sommerfugler i magen bare ved tanken.  

Jeg ble nødt til å studere kolleksjonen litt ved å bla igjennom bildearkivetDet var ingen tvil om hvem av fargene som skulle tilhøre hvem da jeg viste jentene kolleksjonen. "Min" sa Otilie og pekte på den rosa, "Min" sa Olivia og pekte på den vinrød. Dette med fargekoding som vi startet med for en god stund siden har virkelig slått godt an. Favorittfaren har blitt deres egen farge, og siden Otilie er rosa og Olivia lillla så blir det aldri noen kranglig om hvem som er hvem sin. 

(Link til salgssiden under, egen reklame)

Forhåndsbestillingene gikk veldig bra, så vi turte å bestille opp et stort antall ekstra eksemplarer. Ingen ting kunne varmet mitt hjerte mer, så jeg vil bare fortelle at det bare er å fortsette og bestille om du ikke har gjort det enda :) 

Jeg vil gjerne bestille en jumpsuit fra Virre Vapp by Stine Skoli 

RABATTKODE: Stine - er fremdeles gjeldende og gir 20% avslag fra prisen! 

Ha nydelig start på uken! 

 

Har du bestilt dine favoritter?

//lenker til salgsside//


Trykk på bildet over for å komme til nettbutikken 

I dag har kolleksjonen vært ute for salg i en uke allerede, og det er bare 8 dager igjen av supertilbudet vi kjører nå i august for alle som vil bestille. Så tenker du å kjøpe et plagg eller to er det bare å få gjort det før prosentavslaget og medfølgende gave til 149,- faller fra. 

Playsuitene er sydd i kvalitetsstoff, en blanding av lin og bomull. Denne stoffblandingen gjør stoffet svært slitesterkt, samtidig som det er godt og mykt. Modellen har svært god vidde fra livet og ned, noe som gir barna full bevegelsesfrihet og komfort. Her i hus kaller jentene playsuitene sine for kjole og hopper alltid opp og ned når jeg finner frem de som dagens antrekk. Kjoler er favorittantrekket, og selv om playsuiten ikke er en kjole går de rett under favorittene til jentene. 

Klikk deg inn på NETTSKREDDER du også og bestill nå mens godene enda er! HUSK, rabattkoden: Stine - for å få det gode kjøpet (20%avslag og gave verdi 149,-!) 

Rabattkoden: Stine som gir 20% avslag ved kjøpet - gjelder også på Virre Vapp sin kolleksjon, kanskje kunne du tenkt deg en lekker strikketkjole med skjerf til? Denne modellen under kommer i fire nydelige farger. Sjekk de gjerne ut HER om du ønsker. 

Ønsker du å lese mer om salget sjekk mitt forrige innlegg!


Image and video hosting by TinyPic

NÅ slippes KOLLEKSJONEN !

Tiden er inne for å gjøre noen god kjøp fra Virre Vapp by Stine Skoli! Det er en glede å kunne sitte å jobbe med bilder av jentene i ført klærne jeg har jobbet så mange timer med å lage. For tiden har jeg ikke en symaskin som fungerer, så da blir det ekstra gøy å jobbe med kolleksjonen. Samtidig klør det dersto verre i fingrene etter å få fatt i noen stoffer jeg kan få sydd i. Så til uken er det slutt på ventetiden og en ny symaskin skal få flytte inn i hjemmet. 

Kos dere med bilder av to fornøyde jenter i ført jumpsuiten. "Fått av mamma, mamma laga" som de sier. 

Jeg gjentar litt om hvordan salget foregår:

Nå som lanseringen av kolleksjonen er ute, vil alle få mulighet til å forhåndstille varer. Det betyr at det blir en litt lengre ventetid på plaggene, men på samme tid betyr det at alle og en som ønsker et plagg fra kolleksjonen får det, i rett størrelse og i ønsket farge. 

Det vil da være mulig å bestille fra I DAG til 30.august. Det vil også være mulig å bestille etter dette, men fordelene blir mindre. For bestiller du de varene du ønsker deg i august får du følgende med på kjøpet: 

Med rabattkoden: Stine får du hele 20% avslag på kjøpet (gjelder også for VirreVapp sin kolleksjon). Bestiller du i august får du i tillegg med en matchende gave til verdi av 149,- 

Alle vil motta plaggende innen 15. november, så husk at du må tenke litt frem i størrelse om du bestiller til et lite barn som vokser raskt. Betalingen skjer enten med kort som trekkes samtidig som forhåndsbestillingen eller med Klarna faktura (+49,-). Velger dere Klarna faktura mottar dere fakturaen sammen med varene når de ankommer i posten, men 14 dagers forfall. 

Virre Vapp har ALLTID 14 dagers åpent kjøp, så dere har også muligheten til retur. 


Tykker du på bildene under tar jeg deg med direkte til nettbutikken: www.nettskredder.no 

 

 

 

I tillegg til min favoritt, jumpsuiten! Er også kjolen under med i kolleksjonen. Den er super nydelig, enkel, men allikevel har de detaljene som gjør den unik. Den runde halsen, snøring i ryggen og en liten rynkekant i bunn. Helt fantastisk herlig. Lett å pynte opp til fest, samtidig som den kan brukes til hverdag. Noe jeg synes er viktig, slik at plagget kan bli brukt mye. Kvaliteten på klærne er også veldig bra, så dette er klær som kan gå i arv. 

Kjolen kommer i de samme fargene som playsuiten ! :D På tide å gå bananas ! 

- Følg speiltvillingene  på facebook

Høstkolleksjon rett rundt hjørnet!


- Om jeg har fått et nytt favorittbilde av jentene? Ja, helt klart - 

Etter noe som føles som en hel evighet er endelig tiden inne for at høstkolleksjonen blir sluppet. Det skjer ikke i dag, men til SØNDAGEN!! Og det er jo ikke lenge til, så jeg må fortelle litt om kolleksjonen i dag. 

Det har seg nemlig slik at Lise bak VirreVapp og jeg skal prøve noe helt nytt. Det var flere av størrelsene i den forrige kolleksjonen som var utsolgt allerede dagen etter lansering i våres, og det vil vi IKKE at skal skje igjen, samtidig kunne vi se at færre varer ble solgt i de minste størrelsene. Derfor prøver vi denne gangen noe nytt, som dere skal få lov til å være med på. Når lanseringen av kolleksjonen skjer nå til søndag så vil alle få mulighet til å forhåndstille varer. Det betyr at det blir en litt lengre ventetid på plaggene, men på samme tid betyr det at alle og en som ønsker et plagg fra kolleksjonen får det, i rett størrelse og i ønsket farge. 

Det vil da være mulig å bestille fra søndag 16.august klokken 12:00 til 30.august. Det vil også være mulig å bestille etter dette, men fordelene blir mindre. For bestiller du de varene du ønsker deg i august får du følgende med på kjøpet: 

Med rabattkoden: Stine (som blir lagt ut på søndagen) får du hele 20 % avslag på kjøpet (gjelder også for VirreVapp sin kolleksjon). Bestiller du i august får du i tillegg med en matchende gave til verdi av 149,- 

Alle vil motta plaggende innen 15. november, så husk at du må tenke litt frem i størrelse om du bestiller til et lite barn som vokser raskt :) Betalingen skjer enten med kort som trekkes samtidig som forhåndsbestillingen eller med Klarna faktura (+49,-). Velger dere Klarna faktura mottar dere fakturaen sammen med varene når de ankommer i posten, men 14 dagers forfall. 

Virre Vapp har ALLTID 14 dagers åpent kjøp, så dere har også muligheten til retur. 

Jeg kjenner det kribler godt i magen nå, dette er utrolig spennende, og jeg kan rett og slett ikke få ventet på å få mine varer i posten. For jeg skal si dere at det var tungt å levere tilbake prøvene. 

Det kommer også en nydelig kjole i samme fargene som jumpsuitene, den får dere se til søndagen :) 

Ha en fantastisk dag! 

- Følg designerspiren på facebook

Høsten Otilie buksedress

/Inneholder linker til kolleksjonen min/ 

Det er ikke mye som minner om sommer i Vestold i dag, heldigvis var vi ute i solen i går og fikk tatt noen nye bilder fra høstkolleksjonen min. Jeg har lyst til å vise frem to av buksedressene i dette innlegget, også kommer det flere godsaker i et nytt innlegg litt senere. 

Denne buksedressen har blitt stemt frem fra dere, og er en etterkommer av den tidligere modellen dere fremdeles finner til salgs hos VirreVapp (dog i noe utplukkede størrelser). Buksedressene er blant mine favorittantrekk til jentene, de må være tidenes mest behagelig plagg og ha på, og de er enkle å kle på og dresse opp etter ønsket anledning. Romsligheten gir barna fri bevegelse, glidelås i ryggen gjør den enkel å få av og på, og til de miste barna kommer den med trykk-knapper i mellom beina for å enkelgjøre bleiskift. 

Den gamle modellen ligger ute til kun 199 NOK i disse dager, så "løp" og kjøp om du vil gjøre et kupp. RABATTKODEN: STINE, gir også fraktrabatt på alt fra VirreVapp!Buksedressen kommer også i en helt nydelig blåfarge, så den kommer det bilder av senere. 

Håper dere er like fornøyde med resultatet som jeg er, det er jo tross alt dere som har vært med på å lage denne modellen, med de fargene resultatet viser. Så bra jobba alle sammen :) 

 

- Følg Speiltvillingene på facebook

Trykk gjerne på likerknappen i bunn av innlegget om du synes det er spennende å følge med på kleskolleksjonene. 

Details HøstKolleksjon

Noen av dere fikk kanskje med dere at jeg fikk høstkolleksjonen i posten i går. Det er desverre slik at ikke alt ble helt som vi hadde håpet. Guttemodellen uteblir antagelig, for stoffene vi hadde valgt var utgått, og reservene ga et helt feil inntrykk. Jumpsuiten er som tidligere min favoritt, og med høstens lille vri er de helt magiske. Fargene som ble stemt frem av dere er helt fantastisk lekre, og jeg kan nesten ikke vente med å få prøvd de på jentene for å se hvordan de er på. 

I dag var planen å få gjort det ene og det andre, men BT har ligget med omgangssyken, så jeg rømte huset med jentene så han skulle få slappe av og vi prøvde å unngå og bli smittet. 

Nå har jeg strøket plagg etter plagg og her er en liten smakebit for i morgen, hvor jeg får tatt bilder i et bedre lys enn jeg hadde nå i kveld. 

Noen som gleder seg til de kommer i butikk? Det er ikke så lenge til det nå!! 

Rabatt på kolleksjonen min :D HIPP HIPP HURRA!!

// Inneholder reklame //

Det å kunne nyte dager ute med mindre og mindre klær er helt fantastisk. Favorittplagget til begge mine to små, er kjole. De bli helt tussete om jeg finner frem kjoler, de hopper rundt og synger "sjoli, sjoli, sjoli" 
Så det er ikke rent sjelden jentene i dette hus har på seg kjole selv om det bare er en helt vanlig hverdag, og nå som vi ikke trenger å pakke inn jentene i ytterdresser kan de også ha på seg "sjoli" ute ^^,  Dere kjenner vel igjen kjolene, de er fra kolleksjonen min, og en av grunnene til at jeg elsker denne kjolen er at den kan brukes til så mange anledninger. Jeg synes de passer like godt til fest som til hverdag. Man kan enkelt endre på tilbehøret rundt for å få den til å passe anledningen :) Kjolen er også utrolig behagelig å ha på ^^, 

Nå kommer vi til en tid hvor jentene kommer til å bo i kjolene sine, det er jeg sikker på. Varmere dager og mye sol har i hvert fall jeg ført opp på planen, og jeg gleder meg til jentene kan fly rundt ute, kun iført denne lette og behagelige sommerkjolen. 

Og vet dere, jeg har et KANONTILBUD til dere: 

FRA I DAG OG TIL OG MED ONSDAG KAN DERE FÅ KJOLENE FOR KUN 299,- OG SLENGER DU MED RABATTKODEN: STINE - FÅR DERE OGSÅ GRATIS FRAKT!! 

Trykk HER for å komme rett inn til godbitene mine. Det er også avslag på hårbåndene og kysene, den hvite kysen er jo perfekt til 17.mai om barnet skal gå i bunad eller et annet antrekk :) 

♥ Se på denne fantastiske blomsterbuketten da ♥Det er jo snart 17. Mai, kanskje er det flere som skulle hatt en ny kjole til prisessa si eller et nytt antrekk til prinsen sin. Rabattkoden: STINE - gir fri frakt på hele butikken til Virre Vapp, så nå er det bre å granske siden og plukke ut favoritter :) 

Kanskje har dere et søskenpar, bror og jentene. Da kan jeg friste dere med at Virre Vapp har en matchende skjorte til min klassiske linkjole i marineblått. Skjørtet er sydd i samme stoff som denne råfine skjorten, som nå også er på tilbud til 299,-


Ha en fantastisk dag <3

Virre Vapp by Stine Skoli

Da var påsken like brått over som den startet :) 

Og jeg håper alle er klare for å ta fatt på en ny uke og har dannet mange gode minner fra påsken.

Hvis dere ser på menyen min nå, så kan dere se at jeg har laget en ny kategori som heter Virre Vapp By Stine Skoli. Jeg har laget denne siden slik at det blir enkelt for dere å finne kolleksjonen, i tillegg vil det komme oppdateringer når nye plagg melder sin ankomst slik at dere kan følge godt med.

Jeg har også delt ut en rabattkode, så gå gjerne inn og ta dere en titt. ♥

FargeVinnerene

Når man ikke har tid til å sove, så har man i hvert fall ikke tid til å forsove seg. I dag gjorde jeg det, jet lag fra klokkestillingen alle mann, så vi fikk ikke opp øynene før klokka var halv 9. Men men, nå er jeg i gang. Føler bare at jeg har ti tusen ting jeg skulle hatt gjort, så jeg står på nå mens jentene har daglur, men jeg vet at jeg kommer til å bli sittende i kveld også for å få unnagjort arbeid. Det er nemlig ikke mulig å jobbe når jentene er våkne - da er jeg "kjedelig-mamma" og sutring er ingen motivasjon for å jobbe. Det er så klart helt greit, for når de er våkne da er jeg mamma og ikke på "jobb".

Nå har jeg fått talt opp de 424 stemmene som har kommet inn på de 16 forskjellige fargevalgene på gutte- og jentemodellen til høstens kolleksjon. Det ble tre klare favoritter for både gutt og jentene, så nå gleder jeg meg til disse går i produksjon slik at vi kan få se det ferdige resultatet. :D 

Her er vinnerene som dere har plukket ut :D Tusen takk for hjelpen! 

JENTE

GUTT 

Gleder meg såå til å se resultatet ! 

Høstens Kolleksjon - FARGEVALG

Kjære veeene!! Tiden går så alt for fort, jeg lurer på om jeg snart blir nødt til å kutte nattessøvnen. Jeg som skulle lage fotoinnlegg i går og greier, men trur dere ikke det var noen planker og skruer som begynte å rope på meg da jeg kom ut med jentene. Så i stedet for blogg, ble det saging og skruing - bygging av søplekassestativ. Vel altså, det er langt igjen enda, men jeg har begynt :) Så en dag kommer det nok et rykende hjemmelaget søplekassestativ på bloggen. 

Det ble ikke noe mindre travelt på kvelden da jeg satt med forbredelser til høstens kleskolleksjon. 

Og i dag reiste jeg avgårde til Lise/Virre Vapp, (trur dere ikke jeg måtte måke SNØ før jeg dro). Også jeg som akkurat har plantet til våren...

Dagen hos Lise har vært helt utrolig hyggelig. Vi skulle jobbe i 2-3 timer, men jobbet i 5 og en halv. Vi laget også en liten videosnutt, dette er noe Lise brenner for, men kanskje jeg skal bli flinkere til dette selv. 

Som vi sier i filmen over så vil vi ha med dere på å velge ut favorittfargene. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter til høsten slik at dere slipper å velge i mellom flere hundretalls stoffer.

Vi starter med jentemodellen  

Det første spørsmålet å stille er: 

- Ønsker dere den i ensfarget eller to-farget? 

Fargene er enda vakrere i virkeligheten, et kamera klarer ikke fange opp den nøyaktige nyansen som gjør hver og en farge spesiell. 


Ranger din topp 1 til 3 (jente) i kommentarfeltet der du skriver nr på dine favoritter. 
Og gjerne hvor høyt opp i størrelse denne buksedressen er ønsket i.

 


Så over til guttemodellen.
Vi besluttet vel egentlig at denne bør komme med lang arm, siden modellen kommer til høsten. Eller hva sier dere?  

 

Og så over til stoffvalget. Det er nok kanskje vanskelig å se for seg hvordan plaggene blir med noen små stoffprøver, men jeg håper allikevel dere klarer å se noen favoritter her også :)  Ranger din topp 1 til 3 (gutt) i kommentarfeltet, der du skriver bokstaven på dine favoritter :) 


Som vi også sa i filmen over så kommer vi til å sy protoer av favorittene slik at det ferdige resultatet blir å se i mai. 

Wee, dette er så gøy! Hele prosjektet med dere som eksperter og hjelpere :D 

Sleng igjen en kommentar da ♥

 

Virre Vapp by Stine Skoli

VINNEREN AV ET VALGFRITT PLAGG FRA VIRRE VAPP BY STINE SKOLI ER:

  • Deltatt på blogg -  Siv som ønsket å vinne et plagg til barnebarnet sitt. Olivia pekte ut vinneren. GRATULERER :D
  • Deltatt på Instagram - Jeanette @Shan1E87, valgt ut av tilfeldig tall generator. GRATULERER :D 

Woow !!! Slippet på kolleksjonen søndag ettermiddag startet med et PANG!!! Allerede er flere størrelser utsolgt. Spesielt gjelder dette Otilie-jumpsuiten, alle de tre fargene er helt tomme i størrelse 86/92. Lise bak Virre Vapp har kontakt med fabrikken i Kina, så jeg krysser fingrene for at de har tid og stoffer nok til å lage opp flere plagg. Dette er noe jeg skal holde dere oppdatert om. 

Dere tenker helt sikkert som både Lise og meg, at klærne ikke burde blitt utsolgt etter så kort tid - 3 dager!! Og derfor vil jeg fortelle dere hvorfor. Lise startet opp Virre Vapp i 1999, man kan vel med andre ord si at dette er noe hun kan og er god på nå etter 16 år. Men det å ta inn meg som en gjestedesigner er helt nytt. Vi kunne ikke på forhånd vite om dette ville bli en suksess eller ikke, derfor ble antall kolli lagt opp etter normalen. Jeg blir jo helt overveldet av at salget har gått så vanvittig bra, og det er ikke fordi jeg får fortjeneste av salgene, for det gjør jeg faktisk ikke. Mens Lise stakkars har jobbet på spreng til langt på natt med bestillingene og tenk - neii, ikke enda en Otilie i 86/92. 

Dette er noe vi nå jobber med for å få klargjort bedre til høstens kolleksjon. Nå har vi muligheten til å sette opp forhåndsbestillinger, slik at dere kan bestille uten noen kostaner eller forpliktelser før plaggene har kommet til deg. På denne måten kan vi vite et bedre tall på hvor mange enheter vi må ha per antrekk og størrelse, og på den måten unngå å gå tomme før kundene har fått ønskene sine, eller produsere alt for masse. 

Heldigvis er det ikke tomt for alt, så det er mange muligheter, bare ikke Otilie-jumpsuiten i størrelse 86/92 :) Ta dere en titt på hele kolleksjonen HER

Jeg har i hvertfall bestemt meg for at Otilie-jumpsuiten skal komme med i neste kolleksjon også, med noen få endriger for å få et nytt desige som blir høst og vinter versjonen, men som allikevel passer året rundt. Jeg trur faktisk jeg skal finne frem symaskinen i kveld og starte med å sy en prøve for å høre hva dere synes.

Ha en strålende dag alle sammen, her skinner solen og det gir så mye energi :D 

 

Kolleksjonen for SALG!!

FØRSTE MARS! Og hva betyr det?

Da er endelig kolleksjonen min ute for salg, både hos Virre Vapp og Miinto

Så nå er det bare å legge klær i handlekurven for å få plaggene hjem :D Men vær raske, allerede kan det se ut som at pågangen er stor, så har du en favoritt kan det være lurt og være tidlig ute for å sikre riktig størrelse :) 

Jeg kjører også igang to konkurranser, en her på bloggen og en på Instagram. Det er fullt lovlig og delta på begge to. Onsdag trekkes en vinner her og en vinner på IG av et valgfritt plagg fra kolleksjonen. Delta i konkurransen:

  • Lik VirreVapp på facebook
  • Lik dette innlegget i bunn ved å trykke på "liker"-knappen
  • Legg igjen en kommentar med mailadressen din i mailadresse-feltet slik at jeg kan kontakte deg om du vinner 

Lykke til ! 

Virre Vapp Dag

Da var jeg endelig hjemme igjen, etter 12 timer på farten. 

I dag har jeg jobbet sammen med Lise bak Virre Vapp, vi har lagt nye planer for kolleksjoner fremover og vi har lagt  mye  tid i hvordan vi skal få med dere på designerjobben. Dette er virkelig helt nyskapende innen klesmarkedet, eller skal jeg kalle det retro. Lise fortalte om sine foreldre som kjøpe sofa da hun var liten, og da var det slik at man sendte inn en bestilling på hvordan sofa man skulle ha, og hvilke stoffer og farger den skulle bli laget i. Det fantes ikke på den tid store kjeder med utallige flatpakkede sofaer på lager. Så på den måten kan man egentlig si vi går tilbake i tid, men vi mener at det å ha kundene med på selve prosessen, fra man starter en kles-idé til selve plagget ligger ute for salg, er viktig. Resultatet blir da klær som er skreddersydd av alle oss som ønsker å kjøpe klærne til våre barn. 

Nå skal dere få være med på å bestemme modeller til gutter og jenter, dere skal få være med på stoffvalg, eks: er det ull dere ønsker eller bomull? Dette er også et prisvalg, for selv om vi nordmenn elsker ull for alt det er verdt er ull også et dyrere stoff enn bomull er. I tillegg blir det fargevalg på dere og konkurranser og preimer og, og, og.. Ja, så mye nytt og spennende at jeg nesten skjelver i buksene. Lise postet bilde av meg på Instagram, VIRREVAPPNORGE, der jeg er i dyp konsentrasjon i et fargekart ^^, 

Og all denne sylykken gir mer inspirasjon til å sy, så nå skal jeg lukke ned mr. Mac og få laget en ny oppskrift til dere med symaskinene som står rett ved siden av meg ^^, Jeg sydde nemlig litt i går kveld også (eller skal jeg si i natt ;) så jeg har nå faktisk enda en oppskrift jeg skal lage til dere om plagget faller i smak, men jeg må ha litt dagslys og ei våken jente før jeg får vist frem det nye :D 

Håper uken har startet bra for dere :D

Photo fra kolleksjonen

En liten pause fra studiene på denne jenta nå. Har jobbet siden kl 8 uten stopp så føler jeg trengte en bloggpause, litt frisk luft hadde vel kanskje vært bedre. Men, men - jeg mottok nettopp bildene vi tok hos Miinto av jentene i kolleksjonen :)

lanseringen skulle egentlig skje 1.mars, men nå ser det ut som kolleksjonen kommer for salg enda litt før det. Hjelpes så spennende :) 

Her har dere Olivia-kjolen, Otilie i rosa og Olivia i gult. Den kommer også i turkis og blå 


Og verdens best kusine, Sol, i turkis kjole :D Otilie-jumpsuit, Otilie i lys rosa og Olivia i mørk rosa. Den er også i det hel-fantastiske stoffet under av Olivia
 


Otilie♥


Olivia♥

Jeg kan også fortelle dere at jeg får har blitt spurt om å være med til høstens kolleksjon, noe jeg hoppet ja til. Og nå skal vi leke oss med ullstoffer, hva trur dere om det? Ull er jo så GULL!! 

Husk at dette ikke er H&M som har laget opp en million eksemplarer, så det lønner seg å være raskt ute for å få riktig størrelse og farge hjem i posten om dere ønsker å kjøpe. Så var jeg deg ville jeg fulgt VirreVapp på facebook og på INSTAGRAM! På den måten får du med deg nyhetene så fort de kommer ut :D

Ha en fortreffelig dag

 

Fotoshoot

I går var vi som dere sikkert allerede har lest hos hovedkontoret til Miinto.no. Der skulle vi fotografere kleskolleksjonen min, Virre Vapp by Stine Skoli. Søsteren min med begge barna var også med, så Sol kunne vise frem den turkise kjolen i størrelse 3 år. 

Jentene sov hele veien inn til Oslo, 1 t og 15 minutters tur, noe jeg hadde håpet på slik at de ikke skulle være trøtte og sutrete da vi kom frem. Jentene er i den alderen nå at de er veldig sjenerte for fremmede så da vi kom opp til lokalene, klistret de seg på meg og gjemte ansiktene inn mot kroppen min. De har jo vært i fotostudiet mange ganger før, men denne gangen var det noe så skummelt som to menn bak kameraene! Haha. Heldigvis brukte de ikke mer en to minutter på å forstå at ingen var skumle. 
Og alle tre jentene var helt utrolige, vi satte på litt musikk og de hadde dansekokurranse foran kamera. De løp, hoppet og lo - ikke at jeg var noe bedre, for er det en ting som motiverer barna er det at en selv leker litt gal. Det viktigste for meg er at en fotoseanse skal være morsom og positiv.

Her er det bare noen bilder "behind the scenes" fra i går. Og jeg gleder meg STORT til å motta bildene fra shooten. Det er jo ikke bare bare å få tre ansikter til å ikke lage grimase eller blunke på samme tid. ^^, 

I dag ventet vi besøk fra kusinen min og sønnen, men da de var kommet halvveis ringte hun og sa hun ikke turte å kjøre lenger da noe galt skjedde med bilen på veien. Jentene og jeg var allerede i full sving med bollebakst, så her har det blitt en kosedag utenom det vanlige selv om vi ikke fikk besøk. ^^, Jeg har også sydd en ny kjole^^, Olivia insisterte på å få den på seg, så her kommer et lite snikbilde. Det er som dere sikkert forstår den blå kjolen med blomster på. Kjole og sovesveis, jentenes favoritt look ;) 
Ha en fin dag <3 

"Jeg sydde to fleecedresser for 50 kroner"

I går hadde jeg et hyggelig intervju med Helle Nilsen i Side2. Vi fikk skravlet litt over telefonen mens jentene hadde dagluren, og litt senere var allerede en fin spalte om min lille syhistorie ute på Side2.no 

Det at jeg skriver denne bloggen har blitt veldig naturlig for meg, men jeg har ikke vendt meg til å lese om meg selv på andre nettsteder! Haha.. Det kjennes virkelig helt fjernt. Jeg har vært fast leser av Side2.no siden 2008, jeg husker årstallet fordi jeg husker jeg ble introdusert for siden av en venninne i 1. klasse vgs. Men at jeg noen gang skulle komme til å lese om meg selv der inne ville jeg nok aldri trudd på! 

Men nå har jeg gjort det også ^^,

Om dere vil lese artikkelen er det bare å ta dere en titt HER 

(Litt jul i januar må være lov) 

Ha en strålende dag! Vi tar turen til Oslo og Miinto.no sitt hovedkontor i dag:)  

Prøving av kolleksjonen min

I dag måtte jeg prøve på Olivia-kjolen på jentene. I morgen reiser vi til Oslo for fotografering av kolleksjonen, så da måtte jeg jo se at alt var som det skulle ^^, Jeg fikk et innfall da vi plukket ut stoffet at jeg ville ha en gul kjole i kolleksjonen. Jeg trur egentlig ikke jeg har sydd noe i gult før, og Lise syntes jeg var tøff som ville satse på gult. Men SEE da!! Jeg skjønner at jeg skal begynne å lage gule klær til jentene, er ikke Olivia bare helt nydelig i denne frisk vår/sommerfargen? og Otilie like nydelig i sin rosa ♥

Jentene har også på seg bolero fra Virre Vapp, kjeden som står bak min kolleksjon, DENNE, om noen skulle lure ^^, 

Jeg smeltet helt da de begynte å danse rundt og rope "sjo, sjo" (kjole, kjole). Så jeg ble nødt til å ta frem kamera og gi dere første titt med kjolene på :)

Nå skal jeg stryke plagg og gjøre klart slik at vi slipper å stresse i morgen tidlig. 

Ha en nydelig kveld! 

NÅ KAN DU SE KOLLEKSJONEN

Jaja, så er det bare et lite snikbilde på 6 av plaggene, det er faktisk litt til, men det kan være en liten dessert til senere. Den triste nyheten som jeg ikke har delt enda er at gutteantrekket ikke kom med i produksjonen. Beklager, men det var ikke stort jeg kunne få gjort med det. Jeg får bare krysse fingre for at jeg kan lage en kolleksjon til senere. 

Disse plaggene mottokk jeg i går kveld for litt prøving før vi skal inn å ta bilder til neste uke. Jentene ble kledd opp i går kveld, og som jeg sa "det er som jeg skulle sydd det selv, bare enda bedre!!" - litt ironisk, for det er jo klærne mine, de er bare sydd av profesjonelle. Det er vanskelig å sette ord på hvor stolt jeg er av at dette er min lille vår- og sommerkolleksjon. 1.Mars er altså datoen plaggene kommer for salg, og før den tid skal jeg love dere at det kommer til å komme langt flere og mye bedre bilder av plaggene. Det er noe annet å se de på jentene enn på en henger. 

Kolleksjonen min har virkelig fått meg i det kreative hjørnet på syfronten igjen. Jeg har lyst til å designe noen nye unike klesplagg til jentene, men også til dere igjennom fremgangsmåter eller kanskje en senere kolleksjon om jeg hadde vært så heldig! 
Så i dag har jeg plantet meg på kjøkkenet for litt kveldsjobbing. 

Med musikk, kaffe og sjokolade er kvelden helt klart reddet!  Tidens fresheste radio, Pinell GO - Frosty White. BEST I TEST i følge expert, fra Pinell.no (sponset)Kolleksjonen min igjennom Virre Vapp er basert på et nytt designersamarbeid. 
Vi ønsker å ha en nær kontakt med leserne gjennom produksjonsfasen, målet med dette er å kunne lage en kolleksjon som kundene ønsker fremfor den enorme masseproduksjonen av klær som eksisterer i dag. En "moderne skredder" på mange måter. Jeg ønsker å lage klær basert på deres innspill og inspirasjon. Jeg starter med nye prosjekter i dag, og jeg trenger din hjelp.

Hvilke plagg savner du i butikkene, hva gjør et plagg spesielt? 
I dag skal jeg sitte å søke opp klær som ble brukt av oldeforeldrene våre, finne frem det gamle og vakre designet. Så skal jeg sette inspirasjonen sammen til et nymoderne antrekk. Høres det spennende ut? Plagget skal være spesielt, samtidig som det skal være anvenlig til alle anledninger.

Gi meg ønsker i kommentarfelt, på mail: speiltvillingene@gmail.com eller på facebook. Forslag, bilder, tegninger - jeg tar i mot alt med stor takknemlighet. 

God klem til alle dere som gratulert og snakket meg frem igjennom syprosjektene mine som startet sommeren 2013. ♥