NY stue!

Denne helgen går det kun i oppussing. Vi malte hele stuen, vegger, tak og lister på tre kvelder etter at jentene ble lagt. Og nå legger vi gulv og nye gulvlister så støvet spruter.
Pappa var ledig denne helgen så sammen med kjæresten sin har de hatt jentene i dag slik at vi kunne vært mest mulig effektive. Nå er jentene hjemme og lagt i seng så da er det bare og fortsette når de sover. I morgen skal de ta en tur til morfar igjen, og leke der så vi forhåpentligvis klarer å bli ferdig.

Kjenner jeg er klar for å komme tilbake til normale leggetider etter 3. natten hvor klokken har bikket 2. I natt var Otilie veldig urolig også, så fra kl 4 var det lite søvn på meg. Heldigvis sto BT opp med jentene 8 og lot meg sove til 09:30 😮 husker ikke sist det skjedde så jeg trengt det nok.

Jeg lovet egentlig at del to på den hjemmelagde varmeputen skulle komme denne uken, men siden vi bråbestemte oss for å sette i gang med oppussing må det vente litt. Men skal legge ut det innlegget i starten av uken i hvertfall 🙂

Stua vår blir som ny med nytt gulv. Det sies at man kan pusse opp så mye man vil, så lenge gulvet er stygt blir du ikke fornøyd. Det er så sant, nå maler jeg stua for tredje gang på 2 år. Haha. Endelig blir det vakkert. Gulvet var så gammelt, falmet og flekkete at det så skittent ut om det var nyvasket. Så her har dere litt bilder fra oppussingen så langt

12 kommentarer

Siste innlegg