Nydelige ullskjerf – billigere enn Acne!

REKLAME


 

I går hentet jeg de vakreste skjerfene på posen. Gjett om jeg hadde gledet meg til at disse skulle komme. Og desto bedre ble det da skjerfene stilte opp til forventingen, nei foresten, de var bedre. ^^, Jeg er tidenes skjerfe-menneske, bruker skjerf året rundt og har to store kurver med skjerf. Det går jo aldri av moten, og det er ikke så rart med så mye surt vær vi har i Norge. 

Skjerfene er fra -> BuyHelse <- en nettbutikk for helse, livsstil og velvære. De har masse nyttig og fint om du ønsker å skjemme deg bort, eller en vennenne for den sags skyld. 

Disse skjerfene ligner på Acne sine, men er så klart langt billigere. De er laget av 100 % lammeull,  har den mykeste kvalitet og klør ikke. Før jeg fikk disse har jeg vandret rundt med et som ligner i utseende, men som er av 50 % acryl. Hvilket har resultert i at jeg har fått støt av alt jeg kommer borti. Ull som er et naturprodukt gjør deg ikke statisk og det varmer på en helt annen måte. Det blir mye lunere, og selv om man blir varm som da jeg skulle trille tvillingvogna igjennom 15 cm snø så blir det ikke vått og ekkelt slik som det føles når man bruker syntetiske stoffer mot huden. Det holder like godt på varmen og eksporterer vekk fuktigheten uten at man merker det. 

Skjerfene kommer i de nydligste farger. Jeg vet ikke hvor mange som har fortalt at jeg kommer til å bli kjempe lei av rosa når jeg er så glad i rosa til jentene mine. Tull, jeg blir bare mer og mer glad i rosa, og det ROSA skjerfet er desidert min favoritt. Elsker det! 
Jeg har også fargen MØRK GRÅ og CAMEL som også er helt nydelige og passer til alt.  

 

 

Du finner det GRÅ HER  / det ROSA HER / det CAMELFARGEDE HER / Eller mange fler farger HER 

Hvilken er din favoritt?  


Følg SPEILTVILLINGENE på facebook HER

33 kommentarer

Siste innlegg