GladMandag

Kjenner jeg bobler av energi i dag, første dagen på jeg vet ikke hvor lenge hvor det faktisk er blå himmel og antydning til sol. Har vært en lang periode nå med dårlig vær og jeg har tenkt hver dag at jeg gleder meg så til soldagen kommer for da skal jeg ut å gå en tur med jentene, har ikke vært like fristende i slaps, snø og regn. 

Vi har som dere kanskje fikk med dere besøk av herlige Tvillingmammaen med sine vakre jentener Celine og Selma. Jeg var vel nesten like spent som Lise-Sophie på hvordan natten skulle gå for de to små på tre mnd. Jeg vet at mine egene har tullet mye når de ikke har vært i sine kjente omgivelser på natten. Snuppene var våknene i timesvis i går på dagen og kvelden, og da klokka var blitt 20 seilet de om i reisesengene jeg hadde slått opp på rommet deres, og jammer har de ikke sovet i sengene sine til klokken 9 i dag morges med kun et par melkemåltider. Det er flinke jenter det. 


Fikk et travelt fang i går, men ingenting er vel bedre en dette:) 

Selv må jeg i dag få lov til å skryte skikkelig av mine egene tuller. Otilie var i seng kl 19 og sov HELT til kl 8 uten å våkne en eneste gang. *Klapper i hendene* Olivia var også eksemplarisk, hun sovnet også klokken 19, men våknet igjen kl 21, fikk litt melk og sov også HELT til kl 8 uten å våkne mer. Hurra. Så utrolig deilig. Vi fikk oss dog en god latter da vi hadde snakket om at vi aldri turte å si “jøss, så flinke jentene er til å sove nå” – For hver gang vi har gjort det har de våknet rett etter. Så her sier verken BT eller jeg noe som helst før dager etter selv om vi tenker på det hele kvelden om jentene er flinke til å sove. Men da klokka var passert 23 klarte jeg ikke dy meg: “gud så bra jentene har sovet nå”. “Det burde du ikke sagt” sier Lise og trur dere ikke at nøyaktig et minutt senere kom det gråt fra barnerommet. Heldigvis var det nok bare et forbigående mageknip eller et lite mareritt for det ga seg av seg selv med en gang ^^,

Vi fikk i hvertfall flere timer babykos før jentene tok kvelden og vi “voksene” kunne drikke cola og spise godis i freden og roden 😉

4 helt utrolig vakre jenter <3 

 

  1. Ååå så utolig nydelige jenter alle 4❤️Så koselig dere må ha hatt det😊
   Åå herlig når de sover så sammenhengende da , sover jentene på eget rom? Har en gutt selv på 9mnd som tuller fælt på natten nå, han ligge fortsatt inne med oss… Tar gjerne imot tips og triks om soving om du har noe lurt:)

  2. hei, lurte på om du har sydd flere klær til jentene dine i det siste? 😀 isåfall, har du lyst å dele tips/inspirasjon?

  3. Hilde: Ja, de er utrolige ^^,

   Vi la vel jentene på eget rom for 3 uker siden så da var de 9 mnd. De våknet når vi la oss så da var det på tide og bytte rom, har gjort noen endringer da jentene her har tuller VELDIG på kveldene. Fikk et tips om å bytte ut pyjamasen med ullfrottepyjamaser. Jeg hadde ikke det så jeg svøpet de inn i et ullpledd. Det funket som bare det i to netter også skjønte de hvordan de skulle komme seg ut av de. Så nå sover de med et litt kjøligere rom, ca 18 grader også har de på pyjamas med fleecedresser med hette på utsiden, og det har gjort underverker. For selv om de snur seg ut av dyna blir de fremdeles ikke kalde og sover nå overraskende mye bedre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg