The perfect FRIDAY!

Denne morgen har vært den perfekte morgen! I dag er siste dag på en liten stund hvor jeg er alene med jentene på dagen siden jeg starter som dagmamma fra mandag av. Derfor tenke jeg å ha en skikkelig kosemose deilig fredagmorgen. 

Vi startet dagen halv 8 med lek i senga til mamma. Kl 8 var vi klare for frokost og etter to brødskiver hver på jentene fikk de leke på gulvet mens jeg begynte å bake litt. Kjøpte en bakepakke på panduro i går og tenkte det var greit å øve litt før bursdagen deres om 3 uker. 

Mens kakene ble stekt var det noen som hadde veldig lyst på det de så der inne

Det ble også tid til litt mammakos og moro ^^, 

Sofakos med kaker, saft, kaffe og tegnefilm

Slik ble de ferdigpyntede kakene, rosa og hvit glassur så klart! Jentene fikk servert lunket solbærsaft. Første gang de får saft, er ikke akkurat noe jeg synes er greit å gi hver dag, men en gang i blandt for kos må være lov. Saften er faktisk også min hjemmelagde solbærsaft som jeg lagde på sensommeren i fjord med bær fra hagen. Det er nemlig det beste BT vet, han fikk alltid hjemmelaget sobærsaft da besteforeldrene hans bodde her, så da må jo jeg vidreføre tradisjonen med saftdampingen når vi har to store solbærbusker rett utenfor huset. Kaffe på meg i de nye koppene fra Søstrene Grene. 

En lilla ullgjeng satt seg godt til rette i sofaen med tegnefilm på TV og STORKOSTE seg ^^, 

 

GOD HELG til dere 😀 

21 kommentarer

Siste innlegg