Water Marble Negler! Fantastiske negler

Et tips til superkoselig jentekveld er å møtes over litt manikyr. Min ene beste venninne og meg, møtes ca anne hver uke for å skravle om alt og ingenting samtidig som vi får lakker neglene. Hihi. Det er super koselig og kjempe moro, vi tok oss i å være litt over kanten fnisete og barnslige i går da vi prøvde ut Wather Marble for første gang. Vi ble like imponert over hver ferdige finger, skulle nesten tru vi vant i lotto for hvert nye mønster som dukket opp.
Resultatet ble jo fortryllende.

Water Marble er ikke noe du gjør om du har det litt travelt for det tar litt tid, i hvertfall de første gangene, men har du lyst til å ha en skikkelig “plei deg selv”-dag er water Marble genialt. Det er ikke så veldig vaskelig, det krever bare litt mer enn en halvtime og en haug med Q-tips 😉

Det du trenger:

  • De neglelakkene du har i skapet eller noen nye fra for eks. H&M som er billige.
  • Neglelakkfjerner
  • q-tips
  • et eggeglass
  • en nål/tannpirker

Start med å fylle eggeglasset med vann, så høyt at det blir lett å dyppe neglen ned.
Påfør et strøk neglelakk med en lys base på fingrene og la det tørke.
Velg ut de fargene du ønsker på fingeren, gjerne med litt kontraster, en lys og en mørk, eller to helt forskjellige farger. Du kan også bruke tre farger om ønskelig. Drypp så en dråpe med neglelakk i vannet før du bytter farge og drypper den dråpen i miden av ringen som er dannet i vannet, gjenta dette til du har dryppen 5-6 dråper, og du vil få et lignende mønster som bildene under viser.

Bruk nålen eller tannpirkeren til å dra forsiktig fargene i hverandre slik at det danner seg et fint mønster. Når du har et mønster du er fornøyd med finner du frem en Q-tips, så dypper du den ene neglen ned i  eggeglasset og snurrer q-tipsen rundt fingeren for å fjerne neglelakken som blir til overs før du løfter opp fingeren igjen.

Når du tar fingeren opp fra eggeglasset har fingeren fått et nydelig mønster. Du kan teipe rundt neglen før du dupper fingeren i neglelakk, det blir nok mindre gris, men tar jo også litt tid, så vi droppet det og fjernet neglelakken som var på utsiden av neglen med q-tips med neglelakkfjerner.

Hver finger fått et unikt mønster.

Til slutt tegnet vi på noen prikker for det lille ekstra, og la på et lag med top coat.

Det finnes også mange videoer på YouTube.com – søk opp Water Marble så finner dere videoer som viser dere steg for steg 🙂

Ha en fin dag

32 kommentarer

Siste innlegg