17.mai negler

Nok en fantastisk kveld med min beste Janne, og da er alltid neglelakk eller gellacken på bordet. Denne gangen ble det gellack, og det er nok favoritten. Det sitter så bra og holder seg like fint til det må av igjen, 2-3 uker etter det er lakket på. 

Janne skal ha en nydelig kjole på i morgen, så hun kunne leke seg med flotte farger, mens jeg skal ha på min vakre bunad og da trur jeg mamma hadde “drept meg” (haha, der tok jeg i sterkt) om jeg hadde kommet med en knall farge på neglene. Så hvorfor ikke kjøre det mest elegante av alt! FRENCH. Passer til alt og går aldri av mote. 

De vakre neglene til Janne matchet jo så godt med rosene jeg fikk av kjæresten min i går 🙂

Og slik ble neglene mine 🙂

Og til slutt så må jeg bare minne dere på at Xlash-tilbudet går ut 18.mai, så nå gjelder det å kjappe seg om dere vil få øyevippe vekstserumet til en billigere penge. Jeg legger ved et bilde med to selfie’er, bildet til venstre tok jeg for 6 uker siden, før jeg startet med Xlash, og bilde til høyre tok jeg i dag! SE PÅ DEN FORSKJELLEN! Det er over all min forventning. Og nei, jeg har ikke sminket meg mindre på bilde til venstre. Det bildet tok jeg den dagen jeg skulle på Henrik Thodesen show i Oslo, og da sparte jeg ikke på sminken 🙂 

Dere finner Xlash med rabattkoden HER. Dere kan også lese hele innlegget om mitt resultat med Xlash HER

GOD 17. MAI 😀 

23 kommentarer

Siste innlegg