Lazy day!

Skal jeg fortelle dere noe av det verste jeg vet? Det er å høre på folk klage. Hehe, noen mennesker går innunder en kategori “klagere” og de finnes ikke i min venneliste, men det er lov å kunne synes litt synd på seg selv en gang i blandt. Og akkurat i dag synes jeg litt synd på meg selv. 

Otilie og jeg har blitt forkjølet. Svigermor lurte på om jeg hadde blitt allergisk da vi var på besøk i går, men jeg håper ikke jeg har blitt allergisk over natten. Men tett i knollen har jeg blitt, skikkelig også. Hode dukner og eneste mulighet for å få pustet er å gå rundt med munnen åpen, for ikke å snakke om at jeg trur jeg nyser 2 ganger i minuttet. Hihi. Så kjedelig, jeg har så mye å gjøre, men når man blir anpusten av å lage en kopp kaffe er det kanskje ikke dagen for å gjøre så veldig mye. Heldigvis har jeg en masse datajobb jeg skulle gjort, så jeg får se om jeg får unna det i dag 🙂 

Vi har i hvertfall hatt en veldig rolig start på dagen, med en lang frokost og lek i stuen. Jentene mine er nok ikke helt i form så de har vært litt sofasyke og skulle kose litt ekstra. Sophia er heldigvis i kjempehumør og krabber hele stuen rundt etter leker. Så får håpe vi ikke er smittsomme. 

 

26 kommentarer

Siste innlegg