På tide å rømmer landet

Dagen i dag består av pakking og mer pakking, samt ryddig og vasking av hus og klær. 
I kveld kjører vi til sommerhuset i Sverige, ENDELIG! Vi hadde jo en plan om å reise sist uke, men vi måtte utsette grunnet varmen og aircondition som har gått i bilen.

Vi har storkoset oss her hjemme også, men det blir noe annet å reise vekk, selv om det ikke er så langt. Da er det liksom ingen av de normale pliktene som kaller, man kan bare kose seg til det fulle, så dette skal bli en helt herlig avslutning på ferien.

Det er rart å se hvor mye jentene har vokst siden sist sommer ved feriehuset, det skal i hvertfall bli godt å slippe amming og koking av flasker, skjold og pumpeutstyr denne gangen.  

Jeg får jo knapt pakket til jentene, for da vi fant frem koffertene deres ble de helt i ekstase over å trille rundt på koffertene eller gå med de tilhørende sekkene på ryggen ^^, Hihi 

Det tar ikke mer enn et par timer og kjøre over til sommerhuset, noe som er veldig deilig når vi skal ha med jentene. Vi reiser nok ved leggetid slik at de sover i bilen, siden det fremdeles er ganske varmt å kjøre når aircondition er ikke eksisterende. 

Nei, nå har jeg drukket opp glasset med cola her, så jeg får runde av og fortsette pakkingen. Herlighet og mye man må pakke når man skal ha med to små. Tyra skal feriere hos svigers, så da klarer vi oss i hvertfall med bare en bil 🙂 

10 kommentarer

Siste innlegg