Selvbruning som varer

Reklame

Da var allerede første høstmåneden her. Vi kan ikke si annet enn at sommeren har vært fantastisk i går. Så varmt og så nydelig vær. Jeg tipper de aller fleste har opparbeidet seg en nydelig sommerfarge. Det triste er jo at den forsvinner like fort som den kommer. 

Jeg har fått gleden av å teste ut markedets første selvbruning som varer i 2-3 uker. Hvor fantastisk er ikke det. Jeg husker en sommer jeg hadde smurt meg inn med selvbruning for å få litt ekstra gyllen og fin farge til en ute fest. Det kom en liten regnskur, og dere kan jo tenke dere resten. Haha, det er ikke så pent å ha selvbruning når den begynner å renne av. 

Vita Liberata tilbyr selvbruningsprodukter til hjemmebruk. Produktene er basert på nærende og økologiske ingredienser i tillegg til at de er fri for parabener, parfyme og alkohol. Ved påføring av selvbruningen tre ganger oppnår man et resultat som kan var opp til hele 3 uker hvor den kun falmer naturlig med tiden. 

Det står at selvbruningen lukter minimalt, jeg synes det lukter litt (kanskje jeg har sensitiv nese), men det gjør faktisk ingenting, for siden dette er en selvbruning som varer forsvinner lukten etter en tur i dusjen, mens fargen sitter like pent. 

Jeg har en serie som jeg vil vise frem til dere. 

Først har vi Vita Liberata peeling, denne kremen påføres som første steg i selvbruningen, den fjerner døde hudceller og gjør huden klar for et optimalt resultat. Pleelingen skylles av i dusjen.

Steg to er denne fuktighetssprayen, Skin Plumping peptide mist,  Den tilfører fuktighet samtidig som den balanserer pH’en i huden som er grunnlaget for et optimalt resultat for selvbruningens påføring og vare av resultat. 

Jeg har fått prøve pHenomenal Mousse dark selvbruning som også finnes i en medium nyanse til de med lysere hudtone, her. Moussen er veldig enkel og behagelig å smøre på huden, jeg synes det har vært vanskelig å legge selvbruner uten å få skjolder ved hendene og føttene, men ved hjelp av påføringshansken har jeg ikke opplevd noen skjolder. Bade et strålende resultat.  

Som tobarnsmamma er det helt umulig å reise å ta solarium for å beholde den sommerlige gløden i huden, jeg har heller ingen ønske om å ende opp som et skrukketroll før jeg blir 40 som et resultat av for mye soling. Selvbruning er med på å ta vare på huden i tillegg til å gi den samme gløden solen og solarium gir. Perfekt. 

Dere får  20 % på alle produktene til Vita Liberata frem til 7. september om dere bruker rabattkoden stine20 ved kjøpet. 

Dette er en selvbruner jeg virkelig kan anbefale, jeg er strålende fornøyd 🙂

 

19 kommentarer
    1. Aldri prøvd selvbruningskrem før, kanskje jeg skal prøve denne 🙂 haha kjipt at det bare renner av, var som mamma malte huset og så gikk hun inn, det kom
      En regnskur og hun stod bare der å så at malingen rant av 😛

    2. Hei
      Et tips:-) Finnes til halve prisen på http://www.eleven.se, http://www.eleven.no eller ta å google den i Danmark eller Sverige. I Norge er denne altfor dyr, og absolutt ikke pengene verdt!!
      Det står at den holder i 14 dager, men da skal du liksom påføre den 2 til 3 ganger for å få den riktige fargen og da kan man like gjerne bruke ST. Tropez eller andre som er langt billigere i bruk…
      Hanne

    3. Hei!
      Påførte du selvbruningen i ansiktet, funket dette isåfall bra? Det må vel bli litt ubehagelig/farlig for huden i ansiktet å bli peelet med den kremen og skrubbet med den hansken? Eller?
      🙂

    4. Dette er også min favoritt, og moussen tørker så utrolig raskt!
      Både farge og konsistens er fantastisk!
      Mona

    5. Hei s
      Jeg testet denne og synes jeg fik en veldig veldig oransje farge..
      Konsistensen er bra, men ikke fargen. Veldig unaturlig..
      Trine

    6. At den holder 2-3 uker er ikke nytt. Det gjør alle selvbrunere om du kommer den på i 3 lag…:-)
      Hanne som er Hudterapeut
      🙂

    7. Jeg fikk selvbruningen i posten igår, å gleder meg til å prøve den 🙂 Men skal man kun bruke 2-3 pump med mousse på hele kroppen, eller skal man bruke 2-3 pump på hvert punkt på kroppen? Håper du skjønte spørsmålet mitt :p

    8. Hei! Jeg har testet denne selvbruneren, og er så misfornøyd med fargen, holdbarhet og ikke minst prisen. Aldri mer, den gir organsj farge, lukter selvbruner og varer maks 6 dager…. Tusen takk for fin blogg. Klem Monika

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg