15% på MAST krøllstav

Annonse

Noen uker tilbake viste jeg frem krøllstaven min MAST vol. 1 som jeg har har blitt sponset av fra Makestyle.no. I dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere MAST vol 2. Og forskjellen på de to krøllstavene. 

Som dere ser på bilder over ligger forskjellen i varmedelen. MAST vol 1 er tynnere enn MAST vol 2. MAST vol 1 er den som går som normal size, mens MAST vol 2 gir store krøller. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvem jeg liker best, det kommer helt ann på dagsformen, for jeg synes resultatet av begge krøllstavene er fantastisk. Har jeg det travelt tar jeg MAST vol 2, siden den har en bredere varmedel tar det litt kortere tid å krølle håret. 

Under ser dere en liten bildeseire av MAST vol 2 i action. Ønsker dere å se mer til MAST vol 1, kan dere lese forrige innlegg om denne staven HER

MAST vol 2. Gir store krøller, noe som er veldig i tiden nå om dagen. Så naturlig og pent resultat. Jeg synes det er vanskelig å sette de opp mot hverandre for å velge ut min favoritt som jeg nevnte over. De har jo mange like kvaliteter siden de er like bare med forskjellig størrelse på varmedelen. Enkle å bruke, blir fort varme, krøller hver seksjon på 5 sekunder og gir fine krøller. Krøllene laget av MAST vol 1 holder lenger enn krøllene laget av MAST vol 2. Naturlig nok fordi krøllene blekner sakte med sikert ut, og siden MAST vol 1 gir mindre og tettere krøller tar det lengre tid for dem å falme ut av håret. Alikevel synes jeg begge stavene gir krøller som holder veldig godt. Etter å ha brukt MAST vol 1, har jeg krøller til jeg dusjer de ut igjen, men etter en natt har de blitt mer som krøllene jeg har laget med MAST vol 2. Etter å ha brukt MAST vol 2, har jeg mer fall enn krøler dagen etter jeg har stylet håret. 

Under ser dere bilder av resultatene med MAST vol 1 (bildene til venstre) og MAST vol 2 (bildene til høyre)

De er Norges mest omtalte krøllstaver, så det er ingen tvil om at disse er fantastiske ♥

Dagens stylingprodukter:

1. Varmebeskyttende spray fra GB 

2. Hårspray fra GB

3. Gold lotion fra Miriam Quevedo.  “Årets beste nye merke” – Stella Awards 2014. Varmebeskyttende og styling for shine og glans i håret. Kan også brukes på kroppen for å gi huden glød med mikronisert gull pulver. 

4. Hårspenner fra MAST til å dele inn håret i seksjonen mens man krøller. 


Husk rabattkoden da dere. MAST15. Den varer en uke fra i dag, altså til tirsdag 4.november. Husk at det ikke er lenge til jul, kanskje en perfekt julegave? 🙂 

 

8 kommentarer
    1. Denne krølltangen ser jo bare helt magisk ut! Jeg prøvde å finne info på nettsiden, men fant ingenting så da spør jeg deg: Vet du om de sender til Storbritannia?
      Ha en flott kveld! 🙂

    2. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil ha den som lager mndre krøller, eller den som lager litt større!

    3. Iselin: haha, nei det er vanskelig. Har du veldig glatt hår som kanskje krøllene går fort ut av ville jeg valgt vol 1. Hvis ikke er begge utrolig gode ^^,

    4. Åh, denne har jeg hatt lyst på veldig lenge. Endelig en rabattkode!!:) Bestilte med en gang 🙂 Du har en flott blogg, Stine. Alltid gøy å kikke inn her.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg