Fagerfjompen

En liten voksenpause på fjellet! 

I går kom vi oss til Fagerfjell i Flesberg, samme gjengen som var sammen på nyttårsaften. Fargerfjell bringer frem mange minner for min del, vi var veldig mye da jeg var liten. Jeg lærte å stå på slalomski i barnebakken da jeg var fire, og senere snowboard. Stine som alltid har vært min beste venninne fikk campingvogn på fjellet her, så etter det var vi på tur støtt. Men jeg fant ut i går at det må være 10 år siden sist. 

Vi har fått låne hytta til tanta og onkelen til Stine, en nydelig hytte som ligger ved siden av barnebakken. Vi koste oss med BT’s hjemmelagde pizza i går kveld og la alle fire barna nærmere 20. Det var ikke plass til to reisesenger på ett rom, så vi gjorde et forsøk på å legge jentene sammen, de var litt urolig, men sovnet til slutt i herlige stillinger^^, 

Natten var litt urolig, så det ble en del oppvåkninger og en trøtt og frustrert mamma, men vi kom oss igjennom med nok timers søvn til å nyte dagen i dag. Dagen startet halv 9, da våknet alle sammen. Vi spiste en deilig frokost og kledde på for å være ute. Vi ruslet bort til voksenbakken og laget en liten rasteplass hvor vi kunne ha en base med barna, grille pølser og ake. Så byttet vi voksene på å stå litt i bakken. 


Lue, skjerf og jakke fra Buyhelse.no

Etter to timer var de fire små “ferdig” med å være ute og våkene, så vi kom oss hjem igjen, Otilie og Olivia mest lei av alle. Haha. Olivia var den uroligste i natt så hun var langt forbi trøtt og frustrert da vi endelig kom tilbake til hytta. Hun brukte nøyaktig 3 sekunder på å sovne i armene mine etter vi hadde kledd av.

Nå nyten vi litt stillhet og voksentid. ♥

Flere som har kjennskap til Fagerfjell? ^^, 

21 kommentarer

Siste innlegg