Fish & Chrisp

Annonse

Når man skal lage middag med to små i hus er det jammen meg flaks det finnes enkle middagsretter. 
Jeg prøver å få inn 1-2 fiskemiddager hver uke, i det siste har jeg vært skikkelig matlei. Ingenting av det jeg pleier å lage har fristet, for ja det blir slik at man får seg noen faste retter som man bytter i mellom. Travle dager gjør at man lett glemmer å prøve ut noe nytt.

Men i dag kjørte jeg på med en ny fiskerett ^^, Enkelt og godt for store og små. 

“Livet er urettferdig” noen tar seg en middagsstrekk før middagen mens andre må “slite” for å få den på bordet ^^, 

Jeg er veldig glad i å lage middag fra bunn av, men noen dager er det bare helt fantastisk å kjøpe noe som er ferdig og klart til å puttes rett inn i ovnen. Dagens middag ble, Fish & Chrisp fra Findus. 

 

Det jeg liker med så mange retter nå for tiden er at det står tilbredningstips på pakken. Til denne varianten var det anbefalt båtpoteter og en hjemmelaget ertestuing, men jeg fyset mer på oppskriften til Fich & Chrisp Spicy Paprika med Chilidipp. Derfor kjørte jeg en liten blanding av mine egne tilbehør og Findus sine. 

Jentene her ELSKER søtpotet, og siden de har et rikt næringsinnhold lager jeg alltid båtpoteter med potet og søtpotet blandet. Litt olivenolje over, havsalt og litt pepper før jeg setter det inn i ovnen. 

Chilidippen fant jeg oppskrift på hos Findus, HER. Otilie hjalp til med å røre inn alle ingrediensene. Veldig enkelt og utrolig god. 

Fisken satte jeg inn i ovnen slik som var anbefalt på pakken, etter 20 min, over potetene, og stekte i vidre 20 minutter til alt var klart til servering. 

Jeg satte også på litt gulrøtter, jentene spiser gulrøtter som godis, så det passer alltid godt til med fiskemiddager. Når gulrøttene er ferdigkokt, heller jeg av vannet og lar en liten skje smør smelte rundt dem. Det er såå digg! 

To små som koser seg med middagen 😀

Helt geiale produkter for å få barn til å elske fisk. Denne retten kan jo nytes som helgekos, nå som det helgen er rett rundt hjørnet. Forandring fryder !

Bon appetit. 

19 kommentarer

Siste innlegg