Lyst på en brus? Prøv heller Farris & Juice

REKLAME

Når man er ute på farten er det alltid kjekt med en drikkeflaske med kork. Jeg er alt for dårlig til å drikke vann, det finnes så mye annet som smaker så mye bedre, vann for min del hører trening til. Men jeg elsker vann med litt kulsyre, da blir det plutselig så mye mer forfriskende og delikat. Til frokost er jeg et juice-menneske, jeg  ha juice til frokost. Kommer jeg til kjøleskapet om morgen og juciekartongen er tom blir jeg oppriktig skuffet. Juice er rett og slett digg, og en ypperlig måte å få i seg frukt. 

Her må jeg jo bare si at Farris har gjort et godt valg, de har slått sammen to gode drikker til enda en smaksopplevelse. 

Jeg elsker også brus, og drikker alt for mye av det, men jeg innser hvor dumt det er å kjøpe en brus når det finnes så mye annet godt på markedet, som også er lagt sunnere. Dette er speiselt noe jeg tenker på for barna mine sin del, om mammaen og pappaen drikker brus til en hver tid smitter det lett over på barna. Brus synes jeg er noe som skal høre helgen til.
Så har du lyst på en brus? Prøv heller Farris & Juice. Har du smakt?

<a href="/” target=”_blank”>

Min personlig favoritt er Farris & Juice Eple. Den er så frisk og god, selv jentene elsker den til tross for at de synes kulsyre er litt merkelig å få i munnen. Farris & Juice kan jeg drikke med god samvittighet og er sunnere enn mange drikker på markedet. 
Farris & Juice er en forfriskende drikk av lett boblende mineralvann fra Farriskilden med 50% fruktjuice. Denne drikken er ren og naturlig, uten tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer slik at du kan nyte god smak med god samvittighet. 

Drikken passer fint når man er på farten, men det har også kommet i 1,2 liters flasker som er perfekte å dele til en middag i hjemmet.  

Trilletur i Oslo by, jentene koser seg i dun og ull, så da er det helt innafor at mora kan kose seg med en Farris & juice. For en ting som er helt sikkert, å trille på en tvillingvogn er rene treningsøken. 

Har dere sett reklamen til Farris & Juice – Så slipper du å velge? 

Jeg synes den reklamen er så søt, jeg kan kjenne igjen både meg selv og gode venner i den ubesluttsomheten og tenketiden man bruker på å velge mellom enkle ting.

Følg Farris og Juice på facebook HER 
Eller Farris Norge på facebook HER

 

Siste innlegg