HIPP HURRA..

For kjæresten min som har bursdag i dag ♥

Du, kjære, flotte 

For 3 år, 8 måneder og 11 dager siden, eller 1352 døgn siden, eller 32 448 timer siden ble du og jeg kjærester, min påstand til familie og venner om at “han er bare en god venn” var ikke særlig troverdig når de så hvordan du lyste meg opp. Og som du selv pleier å si så hadde jeg vel flyttet inn allerede før vi ble et kjærestepar. 

Det var og er noe ved deg som gjør meg hel og til et bedre menneske, du vet jo at jeg har litt av et temperament, men sammen med deg er det ikke lenger ofte jeg blir sint. Litt irritert til tiden skal jeg ikke lure meg unna, men men, jeg er jo en kvinne og med hormoner som til tider går litt i spinn. 
Jeg husker så godt din mamma sa: “Dere utfyller hverandre så godt” og den setningen sitter jeg igjen med enda, for det er akkurat slik jeg føler at det er. 

Jeg setter så stor pris på alt vi har sammen, lite hadde vi trudd på at vi skulle få to barn før vi hadde rukket å være kjærester i to år. Jeg var redd, men du roet meg ned og i etterkant har du kunnet si: “hva var det jeg sa, det gikk jo bra” og faktisk så gikk det vel mer enn bra. Vi har jo fått verdens fineste go’klumper. 

Takk for at du hver dag er med på å støtte meg og være en god pappa for barna våre. 

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, Kjære ♥

14 kommentarer

Siste innlegg