Favoritt-tvillingen!?

Liker du Olivia bedre enn Otilie?

Hvilke av jentene er favoritten din?

Du legger ut flere bilder av Olivia enn av Otilie, er det fordi henne er favoritten din? 

Når du syr, hvorfor får egentlig hun ene alltid finere farger enn hun andre?

Det er ofte litt flere bilder av Otilie enn av Olivia. I begynnelsen, da jeg la merke til dette må jeg innrømme at jeg trodde det var fordi du favoriserte henne. Kanskje du likte henne bedre eller syntes at hun var penere.


Disse linjene over er typiske eksempler på kommentarer jeg aldri godkjenner her på bloggen. De som er tøffe nok til å legge igjen mailadressen sin kontakter jeg per mail og forteller hvor listen ligger. Mens de andre legges til sletting. 

Å få en kommentar der noen hevder at jeg favoriserer en av jentene mine stikker så dypt at jeg blir fysisk kvalm. Jeg sletter ofte kommentaren så fort jeg kan, da trur jeg at jeg glemmer hele greia og kan fortsette dagen som normalt. 

Det er ikke slik, disse kommentaren setter seg fast. En time senere blar jeg side opp og side ned, jeg gransker bloggen og instagram. Jeg må se om jeg har delt flere bilder av hun ene enn den andre. Jeg trur ikke det er slik, men allikevel så må jeg bare sjekke. 

Det er heller ingen sammenheng med hvem av jentene som er favoritten blandt disse meldingene, den ene mener jeg favoritiserer Otilie og den andre mener jeg favoriserer Olivia. 

At noen mener den ene datteren min alltid får finere farger enn hun andre på klærne, må de gjerne få mener, men det handler vel om hvilke farger man selv foretrekker og synes er fine. Ikke at jeg kler opp ei finere enn den andre.  

Mitt svar til ei som lurte på om Otilie var min favoritt: 

Hei, 
Jeg velger å svare deg på mail, for jeg kommer ikke til å godkjenne din kommentar på bloggen. Noe av det verste jeg kan høre er spørmålet om jeg favoriserer ei av jentene mine. Jeg kan nesten ikke fatte hvordan det er mulig å kunne si noe så frekt!

Jeg har fått høre dette av flere, noen mener jeg favoriserer Otilie, andre mener jeg legger ut flere blider av Olivia og har hun som favoritt. Jeg har av den grunn gått igjennom både blogg og instagram for å sjekke om det stemmer at det ligger flere bilder av hun ene enn hun andre. Og nei, det er i hvert fall en så liten forskjell at det ikke skal være merkbart. 

Min teori er vel at dere lesere ikke alltid vet hvem som er hvem, eller så tenker du over det hver gang det er bilder av Otilie. Det er i hvert fall ikke slik at jeg synes ei er mer fotogen enn den andre. For guds skyld, de er ENEGGEDE og like pene i mine øyne. For meg er de helt forskjellige, men de er HELT PERFEKTE BEGGE TO!!!!

Grunnen til at Otilie var på bildene denne gangen var fordi jeg spurte om de ville ha på kjole, Olivia svarte nei og Otilie svarte ja. Neste gang er det antagelig omvendt.

Maken!!!

….. 

Jeg lurer på hva som får disse menneskene til å tru at jeg liker den ene datteren min bedre enn den andre?
At jeg publiserer flere bilder av hun ene er bare vås, men jeg stiller meg spørsmål ved hvordan de kan mene at jeg deler flere bilder av ei,
når  så  mange  sliter  med  å  skille  jentene  i  fra  hverandre.
Selv de som faktisk er gode på å se forskjell tar feil om bildet bare viser ei av jentene.
Er de på jakt etter å finne noe å kritisere meg for? Eller henger de seg bare opp i det ene navnet av en eller annen grunn og legger ekstra godt merke til jenta hver gang hun blir nevnt? Jeg vet at jentene kommer til å vente seg en oppvekst der sammenligningen med den andre er langt større enn hva som er normalt for oss som ikke er tvillinger, men at noen skal sammenligne og finne ut hvilket barn jeg liker best er bare trist! 

Min første tanke til disse som lurer på om jeg er mer glad i den ene datteren min, som lurer på om jeg synes den ene datteren min er penere enn den andre, eller lurer på om jeg synes den ene datteren min er snillere enn den andre, – ER; Du kan ikke ha barn, om du tenker noe slikt! 

Jeg husker selv da jeg var liten, jeg var mammajente, og søsteren min pappajente. Derav lurte jeg veldig på om mamma var mest glad i meg, og om pappa var mest glad i Line. Jeg fikk til svar, at det ikke var mulig å like en mindre eller mer, enn den andre, for som foreldre så elsker man barna sine like høyt uansett hva.

Kanskje er det ikke slik i alle hjem, men det er slik det burde være! 

♥ Jeg elsker dere, jentene mine ♥ – like høyt. 

 

Følg speiltvillingene på facebook – 

 

  1. Makan til frekkhet! Det må kun være for å kritisere deg på et vis. Jeg syns ikke det henger på greip! Du må bare prøve og ikke bry deg om dem!
   Bra at du svarer dem, og forklarer. Ikke at det egentlig skulle være nødvendig.

  2. uff, dette var trist! at noen kan slenge ut slike komentarer. de kan umulig være friske.. Jeg synes vertfall at det ser ut som om at du elsker begge jentene dine lige mye å det er jeg sikker på at jeg har rett i. Stå på med bloggen din. Du virker som en kjempe flink mamma. ha en fortsatt nydelig mandag!

  3. Bra innlegg du har skrevet her! 👍
   Kjenner meg igjen i å “henge” meg opp i navnet til en av jentene dine når det er snakk om henne, men kunne ALDRI dratt en slutning og si at dette var favoritten din, kun fordi jeg legger merke til dette navnet lettere enn det andre navnet… Helt på trynet at folk kan trekke slutninger ut i fra hvor mange bilder eller hvor mange ganger en av jentene blir nevnt!
   Bra du tar det opp!!

  4. Noe så frekt å spørre om!!! Får meg ikke til å forstå at det finnes noen som i det hele tatt kan tenke tanken på det 🙁
   Begge jentene dine er begge super skjønne <3 <3

  5. Hei. Eg blir helt satt ut av at folk kan spørre deg om noe så frekt! Nå har eg bare en datter som er to år og en sønn som er i himmelen (fikk ikke sjansen til og bli kjent med han), men uansett kjenner eg like stor morskjærlighet til han som eg har til min datter.<3
   Du har to nydelige døtre og eg føler at eg leser og ser igjennom bloggen din at du er like glad i de begge <3 uansett om de er eneggede tvillinger og er like nydelige så er de også nydelig på hver sin måte, som eg har hørt du si og skrive at de har veldig forskjellig måte og være på 🙂
   Folk burde faktisk skamme seg med sånne dustete kommentarer! Den tankegangen er helt bak mål. Min mening 🙂

  6. Heisann Stine!
   Nå følte jeg at jeg måtte legge igjen en kommentar.
   Først: veldig bra svart!!😄
   Jeg tror rett og slett noen kjeder seg litt i meste laget noen ganger og bare leter etter ting som de kan plukke på. (Selv når det ikke er noe der).
   Jeg har lest bloggen din lenge og jeg har aldri noen gang trodd at du liker den ene mer enn den andre! Det jeg leser hver gang det er et innlegg som omhandler dine barn er at du er så stolt og ubeskrivelig glad i dine barn!😊
   Jentene dine er så utrolig herlige og for oss som ikke kjenner dere tror jeg ikke vi har sjangs til å vite hvem som er hvem hvis ikke du har skrevet det:) de er jo prikk like. Stå på og vit at flertallet skjønner at du er like glad i dine barn!
   Klem

  7. Er ikke i samme situasjon som deg, har berre en datter.. Men berre ved å ha den ene datteren kan jeg forstå at det er umulig å like det ene barnet bedre en det andre, barna er ulike, men blir like høyt elsket uansett!!
   Man skal i grunn ikke måtte ha barn selv for å klare å forstå det, det er almenn kunnskap.. Blir såååå provosert av å lese at andre kan skrive noe sånt…
   Du må vertfall ikke ta deg nær av det, har fulgt med på bloggen din lenge og er ufattelig imponert over måten du håndterer barna dine! Stå på:)

  8. Ikke bry deg om sånne kommentarer. Leser bloggen din jevnlig og har aldri tenkt at du favoriserer den ene eller den andre. Du er kjempeflink!

  9. Helt Utrulig hva noen får seg til å si! Det er som du skriver, de kan umulig ha barn selv når de kan skrive noe sånt! En mor vet at noe slikt er umulig, man elsker sine barn like høyt og inderlig.
   Jeg har fulgt bloggen din fra dag en, og har ingen problemer med å se på bildene du tar, og hvordan du skriver om jentene dine at de er ubeskrivelig høyt elsket, begge to <3
   Klem fra firebarnsmamma fra sandefjord 🙂

  10. Dette må jo, som du skriver, være folk uten barn. Ser at du har en del yngre følgere på bloggen, og for dem er det kanskje ikke like “alvorlig” å spørre om, som vi mødre da gjerne oppfatter det. Å ha eneggede er jo, som du vet, helt fantastisk. Å ha to så like, men ulike er utrolig å oppleve. Man blir like glad i begge, men gjerne på forskjellige måter. Hvertfall er det sånn for meg. Jeg tar mer bilder av eldste tvillingen fordi han er mer sosial og liker bedre å bli tatt bilde av. Det vil ikke dermed si at jeg liker han bedre fordet. *sukk*

  11. Selvfølgelig er du like glad i begge jentene dine 🙂 For noe tull av folk å stille slike spørsmål! De fortjente ikke å få et svar av deg engang, men dersom du ikke hadde svart hadde du helt sikkert bare gått og tenkt på det enda mer, samtidig som de frekkasene sikkert hadde trodd at de hadde rett. Jeg skjønner at slike spørsmål er sårende! Enhver (normal og oppegående) mamma (og pappa) hadde syntes det.

  12. noe så forbaska frekt!!!!! Nei det er som du sier, de som sier sånt kan ikke ha eller ha flere enn et barn. Mine to er også helt forskjellige, de er jo toeggede. Men jeg elsker de like høyt uansett. Jeg er rystet over tullete folk. Hilsen tvillingmamma til to helt ulike men likeverdige og høyt elskede jenter😘😘

  13. Har lest bloggen din siden du startet å tanken har aldri slått meg en eneste gang om du liker Otilie bedre enn Olivia eller omvendt.
   Alle oppegående mennesker skjønner at du elsker begge jentene dine like høyt, å ikke har noen favoritt. Men det jeg ikke skjønner er at lesere av bloggen din kan tro at en mamma er mer glad i det barnet som blir avbildet mer enn det andre. Søsteren min har ei jente og en gutt, gutten blir avbildet mer enn jenta på fb og instagram, fordi han er mer fotogen og vil bli tatt bilde av, og jenta er rake motsettningen. Men hun elsker da ikke jenta si mindre utifra om hun er fotogen eller ikke 😛
   Åsså som en kjent blogger vil jeg tro at du har lesere som er villig til å leite etter feil å slenge dritt uten grunn, kun for å prøve å “ta deg” på noe. Håper du klarer å ikke bry deg så alt for mye, selv om jeg skjønner frustrasjonen 🙂

  14. Hei! Jeg tror rett og slett at de som skriver det, de er ikke mødre selv. Jeg trot at de tenker at du favoriserer en av tvillingene fordi du har skrevet at hun ligner mer på deg. Dette er bare tull, og dette sier de bare fordi de har ikke barn selv og har aldri kjent følelsene en mor har for sine barn. Jeg ser at min eldste ligner mye mer på meg enn de Andre to, men jeg har aldri favorisert henne Eller likt henne mer enn de andre!

  15. Jeg blir litt (les: veldig) irritert når noen mennesker konkluderer med at en mor elsker det ene barnet mer enn det andre. Nå er ikke jeg mor selv, men jeg har to praktfulle søstre som fortsatt går i barnehagen. Det er to år mellom dem, og de har så forskjellige personligheter til å være søsken etter min mening. Men disse to er mine små øyenstener, og jeg kunne aldri i livet klart å favorisere en av dem. Når jeg tenker slik om mine søsken, kan jeg bare forestille meg hvordan en mor tenker om sine barn.
   Det er rett og slett trist at du får slike meldinger/kommentarer, og jeg synes det er kjempebra at du setter dem på plass. Disse menneskene kan (som sagt over) ikke ha barn, eller gode relasjoner til sine søsken etter min mening. Stå på videre, du er fantastisk og jeg heier på deg!:-)

  16. De er begge to like nydelige og det er bare helt tullete at du har en favoritt, at det går ann å oppføre seg sånt – noen mennesker er dessverre ikke helt gode i toppen. Jeg skjønner det er vanskelig å la de kommentarene prelle av, for de er veldig fornærmende, men prøv likevel. Ingen vet noe om dine følelser for dine egne barn, det er det kun du og dine barn som vet. La ingen definere deg eller dine følelser. Stå på, jeg digger deg, dine skjønne barn og bloggen din 🙂

  17. Selvfølgelig er du like glad i begge jentene dine. Sånn skal det være hos alle! Men i min familie så er det dessverre ikke slik. Moren min har kuttet meg ut og har kun kontakt med søsknene mine, så jeg føler ikke at jeg er like godt likt som dem. Stå på!

  18. Ikke bry deg om slike kommentarer,Tuss:) Begge jentene er like flotte, og så klart er du like glad i begge 2<3 det er nok noe i det du sier at folk trenger noe å kritisere deg for, noe å bruke mot deg. Kanskje er det sjalusi fordi du er ei superenergisk,vakker jente med 2 perfekte små troll<3 fortsett som du gjør:D

  19. Det er faktisk helt sykt at det er mulig!! Det finnes ikke grenser for hva folk spyr ut lenger.. Må være grusomt å få det spm, jeg hadde blitt både sjokkert og utrolig lei meg for at noen i det hele tatt kunne tenke seg at jeg favoriserer ett av barna mine!

  20. Jeg har lest bloggen din helt siden tvillingene ble født, du har helt nydelige barn! Det jeg tenkte i starten var at det var flere bilder av otilie eller Olivia, mulig at det er feil fordi jeg ikke er så god på å se forskjellen på jentene. Men en tanke som aldri slo meg, var at grunnen var at du var mere glad i otilie enn Olivia! Grunnene kan jo være så mangt, men den muligheten slo meg aldri!
   De er så utrolig nydelige begge to, og som mor er du selvfølgelig like glad i begge jentene. Helt ufattelig at noen kan være så frekke å i det hele tatt tro noe annet!

  21. Ikke mer nei? Da må jeg si meg litt skremt av hva folk kan spørre andre om. Det må være folk uten barn.. De skjønner ikke greia! Evt mødre som ikke har tvillinger;) jeg har selv til tider faktisk vurdert om jeg kanskje kan ha litt sterkere følelser for ene tvillingen, men bare jeg tenker tanken så stikker det langt inn i hjerterota! Nope, no can do! Like mye verdt, like elskbare – på hver sin måte. Gud, så heldige vi er:D

  22. Disse menneskene må jo mangle sosial kompetanse som kan tro noe slikt! Har fulgt bloggen din en stund og har aldri følt at du har likt en av jentene mer enn den andre…. Folk altså!

  23. Nei, ærlig talt! Det kan da ikke være oppegående folk som legger igjen slike kommentarer?! Jeg ville ikke tenkt den tanken uansett om du la ut dobbelt så mange bilder av den ene! Ikke før jeg fikk barn selv heller. Enten er de fullstendig umoden, eller så prøver de å såre eller provosere deg. Ikke bry deg om det, alle fornuftige folk ser at du forguder jentene dine akkurat like mye!

  24. Før jeg kom til bunnen av innlegget tenkte jeg med meg selv ” Disse menneskene kan da umulig ha barn, de kommenterer dette, de vet ikke bedre” Og jeg ser at du har konkludert med det samme. Det er nok bare for å ha noe å “ta” deg på, rett og slett bare trist.
   Ikke la det gå inn på deg, vi som har barn vet veldig godt at begge jentene betyr like mye for deg, uansett om du så hadde lagt ut flere bilder av den ene, slikt skjer, for alt vi vet kan hun ene like å bli tatt bilde av, og hun andre ikke…

  25. Har aldri lagt merke til noe som de nevnte kommentarene peker på, men så fint svar du kommer med. Veldig dumme kommentarer å komme med når realiteten er at i enkelte familier så er det faktisk en favoritt, og en er mer “mislikt”, eller så kan man heller si at barn og foreldre ikke kommer overens. Og slik kan det jo være, da man faktisk ikke kan komme overens med alle. Men dette er jo et veldig tabubelagt tema, og det er derfor jeg skriver dette: for det er jo veldig trist at du klart og tydelig at du mener at de dermed ikke burde bli foreldre. Skjønner jo slike kommentarer er sårende for deg når det ikke er det som er tilfellet i det hele tatt, men hva med de foreldrene som faktisk opplever å like et barn mindre enn et annet? (Og det kan komme av mange grunner, som dårlig kommunikasjon, utagerende oppførsel etc) Ikke bare skal de selv føle seg mislykket, men også få det bekreftet av andre?

  26. Uff, kjenner jeg får helt vondt langt inn i hjerterota! Det er som du skriver: disse kan ikke ha barn selv.. Jeg elsker vesla jenta mi over alt på jord, og nå er jeg gravid med lillesøster. Jeg vet så godt at når lillesøster kommer blir hun elsket akkurat like høyt som storesøster <3 Det kan da virkelig ikke gå ann og elske det ene barnet høyere enn det andre.?. Jeg tror ikke disse personene vet hvor sterk morskjærligheten er <3

  27. Nå må jeg bare legge igjen en kommentar! Helt utrolig hva folk klarer å si, selvfølgelig elsker du jentene dine like høyt, ærlig talt! Jeg har lest bloggen din lenge og følger deg på instagram, og jeg har aldri tenkt tanken engang. Alle mennesker sitter på nettet i disse dager, inkludert søpla her i landet, og det er bare sånne folk som skriver sånt tull. Tåpelige, dumme og misunnelige mennesker.
   Jentene dine er så fantastisk vakre, og bloggen din har masse gode og viktige innlegg og mange kreative innlegg. Syns du er kjempeinspirerende! Så rist av deg disse latterlige kommentarene og tenk på alle som liker bloggen din <3

  28. Kjære deg! Jeg må bare si at du har en så utrolig bra blogg! Jeg er 24år og har ikke barn selv, og er egentlig ikke så glad i sånne mamma-blogger, men din blogg er så mye mer! Jeg blir så inspirert av alt det fine du lager, og ikke minst syr! Du har faktisk fått meg til å endelig tørke støv av symaskina jeg arvet av min gammel-tante!
   Jeg er ofte innom bloggen, men kommentere ikke. Men nå følte jeg at jeg ville legge igjen en kommentar. Jeg er selv tvilling. Jeg og tvillingsøsteren min er toeggede og helt forskjellige – både utseende og personlighet – men vi er (og har alltid vært) bestevenner. Mamma har fortalt flere ganger at da vi var små var det flere som spurte henne hvem som var favoritten av oss (tilogmed farmoren vår spurte om det). Mamma sa klart ifra til de som spurte at sånn kan man ikke spørre om, og at hun er like glad i oss begge, selv om vi var helt forskjellig.
   Ville bare gi deg litt skryt for en flott blogg, så stå på Stine! Og jentene dine kommer til å få det så gøy fremmover – det å ha en tvilling er gull verdt 😀

  29. Vilket bra svar du skrev i mejlet! Skulle gærna velat ha læst hennes tankar då hon fick se att du har skickat (ett så otroligt bra) svar till henne direkt.
   Sjælvklart ælskar man sina barn lika mycket, och førstår inte hur man ens kan komma på tanken om annat.

  30. hei! det er ikke så vanskelig å se at du verdsetter begge jentene dine like mye! Du er ei flott mamma og heldige er de som har ei mamma som deg! Det er alltid noen som vil skape debatt og gjøre andre mennesker lei seg! Sporty av deg å ta dette opp og flott skrevet! Beundrer deg for alt du får til med hus hjem og barn! Stå på og lykke til videre! 😊

  31. Hei Stine!
   Utrolig bra svart og skrevet! Du er utrolig dyktig med å skrive hva du mener og får frem akkurat det du vil ha frem! Du er helt FANTASTISK!
   Du må aldri la de negative kommentarene gå mer inn på deg enn de positive, det er de positive som teller! De negative kommentarene viser bare hvor lite folk har å gjøre på!
   Du er super sterk, super kreativ, inspirerende, en GOD mor! Vakker! Og rett og slett bare en helt FANTASTISK person! Stå på! Jeg heier på dei!😁❤️❤️

  32. Kjære jenta mi! Som mamma til to flotte jenter og mormor til 4, har alle like stor plass i et mammahjerte! Alle har sine personligheter og er forskjellige, men vi vet at kjærligheten er like stor til alle! Begge jentene er trygge og tillitsfulle små frøkner som stråler på bildene du legger ut, og noen ganger er de sure og sinte som små troll, det er helt normalt! Men det viktigste er at de føler seg elsket like høyt – det vet vi som står dere nær! Sitatet ditt på kjøkkenveggen beskriver det så godt! Klem fra mamma 😘

  33. så bra skrevet. Elsker virkelig bloggen din Stine, og jentene dine er bare så utrolig skjønne! <3 Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan si at du favoritiserer den ene mer enn den andre av de, etter hva jeg "ser" så er det vel omtrent like mange bilder av hver? stå på og fortsett med bloggen, du er dyktig i det du driver med : )

  34. Om folk er frekke, sjalu eller uvitende er ikke godt å si…
   Hvem av dem er den snille? – Ja ha, mener du den andre er den onde?
   Hvem er gutten? – Tja, ingen!
   Dere skal vel ikke ha flere barn? – Hvordan det? Tror du det er så grusomt å få to på en gang?
   Vi tvillingforeldre får en del rare spørsmål…
   Stå på Stine!

  35. Astrid: Ja, det er klart jeg treffer. Jeg vet jo selv at jeg elsker de like høyt, men bare det at noen kan tenke tanken på at jeg har en favoritt gjør meg provosert.

  36. Anonym: Hvilke ord er det du klarer å finne i mellom linjene? Når i alle dager har jeg sagt at folk som stiller et slik spørsmål ikke burde bli foreldre? Du får da lese teksten! Jeg skrev at de antagelig ikke var foreldre, for det er ganske naturlig å elske barna sine like mye.

  37. Så bra svart!
   Jeg har jobber med tvillinger iyrket mitt som barnehagelærer og har hørt hvor frekke folk kan være. Det folk kanskje ikke heller tenker så mye om er: kanskje den ene ikke ønsker å ha på de og de klærne eller bli fotografert da og da. Jeg er helt enig med deg i at dette bare er vås! Såklart elsker du begge je ntene dine like mye.

  38. Hei Stine!
   Skjønner godt at du blir frustrert over slike spørsmål. Har en liten gutt nå som jeg elsker over alt, men er sikker på at når neste barn kommer, vil jeg elske det like høyt.
   Var egentlig ikke av denne grunn jeg ville legge igjen en kommentar her nå. Har lest bloggen din i over et halvt år, og synes det er på tide med en kommentar.:) Synes du er veldig dyktig! Masse fine og varierte innlegg her inne. Du er jo så kreativ! Også virker du som en kjempe god mamma.
   Stå på videre, jeg kommer i allefall til å fortsette å følge med.:)

  39. Nydelige jenter du har:)<3 trist å lese om at noen tror noe sånt! De har hvertfall ikke barn selv,og burde heller ikke ha det! Stå på du er en supermamma👍:)

  40. Wæææ er det mulig? Sååå syke folk er som tenker sånn!! Det har aldri slått meg i det hele tatt, og har aldri tenkt sånne ting…. blir nesten skremt av, hvor sprø folk er, som tenker sånn! Du er flink!:))))

  41. Bra skrevet stine. Du har en så fin blogg, og Otilie og Olivia er bare så utrolig skjønne og herlige jenter! <3 Forstår virkelig ikke hvordan folk kan si noe slik at du favoritiserer den ene mer enn den andre av de. Er så trist å lese at noen tror slik. Jeg er selv tvilling og det er mange ganger der jeg har følt at foreldrene mine er mer glad i tvillingsøstra mi og storebroen min, men det er ikke da slik. Jeg har selv fått til svar at det ikke er mulig å like den ene mindre eller mer enn den andre. Jeg har lest bloggen din kjempe lenge og etter det jeg "ser" så er det omtrent like mange bilder av hver. Stå på og fortsett med bloggen, du er kjempe dyktig i det du driver med ( :

  42. Beklager at jeg ler av et egentlig ganske alvorlig tema, men ærlig talt da! Jeg har aldri tenkt tanken på at du favorittiserer noen av dem!! Om det er en av jentene som er avbildet flere ganger så er det vel så enkelt som du sier, hun ville ha kjole den andre ikke, eller at lyset ble finest på det ene bildet enn det andre og så videre…
   Det er helt klart at slike kommentarer er fra uvitende, unge mennesker som ikke er foreldre selv, og som kanskje troller litt? Jeg er ikke mor selv, men tanken om å “like det ene barnet bedre enn det andre” er så fjern!! Og finere farger? smaken er som baken..!
   Tror flertallet av leserne dine er på samme linje som meg, tanken har ikke slått oss en gang! Liker at du faktisk viser slike kommentarer i et eget innlegg og at du faktisk svarer dem direkte, kan jo være dem helt oppriktig lurer, men ikke helt skjønner hva dem spør om og hvor frekt det er, dersom de er veldig unge selv.. 🙂

  43. Veldig bra svart! Har selv tvillinggutter på snart 11/2 år! Og det er ingen favoriserong!!!
   Har også en eldre sønn og er like glad i alle tre!!!💙💙💙
   Det er bra du svarer tilbake til de som skriver slikt!!! De må jo ha et problem selv😉😉

  44. Uff, sånt skjærer i mamma-hjertet 🙁 husker det var en periode da jeg (på privat konto) hadde postet litt mer bilder av den ene ungen, framfor den andre..og jeg fikk også litt kommentarer på det. Men saken var den at eldste ikke ønsket å bli tatt bilde av, og det måtte jeg selvsagt respektere!
   Du får prøve å riste det av deg, du har 2 nydelige jenter, ikke hør på sånne frekke kommentarer <3

  45. Herregud, enkelte personer eier ikke skam. Skjønner godt at konklusjonen er at de som skriver sånt definitivt ikke har barn selv.
   Synes forresten at responsen din på Hanne sin (fine) kommentar var på kanten til å være frekk den også…

  46. Tullete folk! Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og kan overhodet ikke merke noen forskjell… Men om det skulle vært flere bilder av ei av jentene så hadde jeg bare tenkt at den andre av jentene kanskje ikke likte å bli tatt bilder av..
   Tror de bare er sjalu fordi du har to vakre jenter og fordi du er en så flink og flott mamma 🙂 Ikke noe å bry seg om 🙂

  47. Skammelig hva folk klarer å lire ut av seg! Favorisere barna, hva er det?! Kan virkelig ikke tenke meg til at foreldre foretrekker det ene barnet mer enn det/de andre. Dette må du virkelig ikke ta til deg! Du har de nydeligste tvillingjentene:-)

  48. At det går an! Jeg tenker som du tenker, de kan ikke ha barn!
   Jeg har ikke barn selv, men tenker at det umulig går an og like det ene barnet mer/mindre enn det andre!
   Og at noen andre i heletatt påpeker at det kan være slik, er helt vanvittig.
   Det eneste jeg tenker når du legger ut bilder av en og en er “ehm, er dette Otilie eller Olivia?” for jeg har virkelig ikke en liten sjanse en gang, for og se forskjell på de!
   Og jeg synes begge jentene dine er helt fantastisk nydelige! 🙂 Hev deg over de tragiske kommentarene, de menneskene som bare “synser”, er mennesker som ikke har det helt bra med seg selv, dessverre.
   Stor klem fra meg! 🙂

  49. Jeg har aldri tenkt den tanken før, og syntes du virker som en fantastisk god mor til jentene dine 🙂

  50. Trist at du i det hele tatt med skirve et innlegg om dette, jeg kan ikke forstå hvordan noen kan skrive slikt! Men jeg tror det er noe i det du skrive at disse ikke kan ha egne barn, for da tror jeg de hadde forstått mer! Jeg har ikke barn selv, men forstår da det at man elsker barna sine like mye..uansett!

  51. Herregud!! Noen mennesker burde vært utstyrt med munnkurv :O Jeg kan ikke få meg til å fatte at noen i det hele tatt eier så lite vett at de spør om noe slikt :O Jeg er fast leser av bloggen din og skal ærlig innrømme at jeg syns nå ikke du publiserer mer av ei enn den andre 🙂

  52. Jeg tror at mange av leserne dine har favoritisert en av jentene, og når du da legger ut færre bilder av den ene eller kler den ene i “stygge” farger vil de reagere. Siden de selv har en favoritt tror du automatisk at du og alle andre også har en favoritt. Vi lesere kjenner ikke familien og barna dine og det er derfor lett å finne seg en favoritt, kanskje den ene av jentene ligner mer på en selv som liten eller har et penere smil på bilder. Det er viktig å huske at vi lesere kun kjenner deg via bilder og tekst fra bloggen og at det da fort kan se ut som om du har en favoritt. Du har tidligere skrevet at den ene tvillingen ligner mest på deg og den ene er mer rolig enn den andre. Dette kan tolkes på mange måter og for noen lesere kan dette oppfattes som om du har en favoritt.
   Selvom det er utrolig respektløst og unødvendig å spørre om slike ting forstår jeg at noen lurer! Men du må bare overse og ikke henge deg opp i det. Du virker som en fantastisk person og du burde være stolt over alt du får til!! Du er den beste moren jentene dine kunne fått og det vises på hvert eneste bilde 😃😍

  53. Disse menneskene må få seg unger selv så skjønner de at det ikke er mulig og favorisere sine egne barn. Stakkars folk! Du virker som en fantastisk mamma og du har to flotte jenter! Tipper folk rett og slett er misunnelig på deg og må prøve og finne noe for og kritisere. Stå på 👏

  54. Jeg er innom bloggen din rett som det er, selv om jeg ikke alltid legger igjen en kommentar.
   Jeg har aldri reagert på at du gjør noen forskjell. At den ene har finere farger på klærne enn den andre er jo som du sier opp til hva man selv liker. Jeg liker blå, mens andre liker rosa- sånn er det jo bare. Folk er bare rare, spør du meg 😉
   Jeg så på “Nanny- 911”, eller hva det her. Ei mor i det programmet hadde tvillingutter på rundt 3 år, i tillegg til et eldre barn (kanskje til og med to). Hu favoriserte den ene tvillinggutten så ille at jeg blei fysisk dårlig av å se programmet. Det var så ille at man faktisk må være ganske så hjerteløs om man ikke reagerte på det. Jeg har ikke barn selv, men jeg kan relatere til det uansett- følelser liksom. Moren så det ikke selv, men tilslutt måtte Nanny’en ta det opp med henne- først blånektet hu, men etter litt så hu det selv og da knakk hu fullstendig sammen. Han gutten som blei skøvet til side var så trist og lei seg hele tiden, og gikk bare for selv ute i hagen mens moren lekte med de andre barna. Hadde dine jenter blitt gjort forskjell på så hadde man sett det på de- det trur jeg- og de viser da absolutt ikke noe tegn til å ikke ha det helt perfekt <3
   Sorry lang kommentar 😛

  55. Dette temaet syns jeg rett og slett blir kvalmt! Jeg er selv tvilling og har to små brødre som også er tvillinger, og tanken på at mamma eller pappa liker en av oss bedre enn den andre er bare absurd! Men jeg har selv blitt spurt lignende spørsmål, og det er det dummeste av alle spørsmål jeg får som tvilling.
   Kjenner jeg blir litt irritert på mennesker som ikke ser ut til å skjønne at selv om de er tvillinger er de også to personer, det er ikke et menneske delt på to her! man har sin egen personlighet og identitet, det virker det som om folk ikke helt forstår, for det ville aldri falt inn å spørre en mor eller far som har barn på forskjellige aldre om den ene er favoritt barnet, for det ser det ut til at folk faktisk skjønner at er frekt, tullinger as!
   Det viktigste er jo at dine jenter kommer til å skjønne at det å være tvilling er en helt fantastisk ting i seg selv, men at de er to forskjellige (veldig søte) individer i deres øyne, og dere som foreldre aldri vil være mer glad i en enn den andre 😀

  56. Håper virkelig at du ikke tar deg nær av disse kommentarene. For jeg vet av hele mitt hjerte, (selvom jeg ikke kjenner deg noe utenom bloggen.) at du er en god mor, og at du overhode ikke favoriserer barna dine. Som mor til to, skjønner jeg godt hva du mener. Jeg har selv fått slike kommentarer. En mor vil alltid elske sine barn like mye, uansett. Du er en utrolig god mor Stine – ikke tro noe annet! Stå på, jeg digger deg!

  57. jeg forstår ikke hvordan folk kan skrive sånn til deg😵
   Nå har jeg lest bloggen din hver dagen veldig lenge nå, og jeg har ikke lagt merke til dette😌
   Synes det er like mange bilder av de hver jeg:)
   Nå ser jeg heller ikke forskjell på jentene dine, men henger meg heller ikke opp i at Otilie eller Olivia som blir nevnt mest!
   Det er to like jenter, men alikevell forskjellige, og det er jo faktisk mulig at Otilie ville bli tatt bilde av og ikje Olivia! Det hadde slått meg om jeg hadde lagt merke til det 😌
   Du har fått to fantastiske jenter som er like nydelige ❤️ synes du er kjempe flink 👍🏼
   Du er gjør en fantastisk bra jobb oven for dine to nydelige jenter 😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg