“KLARTE DUUU!”

Jubelen brakte løs, to foreldre hoppet i taket, vi klappet, tok high five og jeg skrek som en kakklehøne: “Du klarte! Såå braaa!! High five! YEEES!! Sykt kuuuult. Wooohoo! YESS!” 

De to små øynene kikket opp på oss – hva i alle dager gikk det av mamma og pappa? Med et blikk så overrasket at det rynket seg i mellom brynene kikket hun på oss, så på seg selv og ned mot gulvet før hun kikket opp på oss igjen og utbrøyt et “JESS, klarte duuu!” (litt forvirring med personlige pronomer). 

 

Kanskje jeg skal spole tiden litt tilbake for dere. 

Etter et deilig og langt bad med leking og latter, løp to små frøkner rundt med håndkle surret rundt kroppen som kapper. Plutselig kom ei løpende inn til oss på kjøkkenet; “TISSE POTTE!” ropte hun. Jeg fikk det travlere enn en hest på veddeløpsbanen, snublet meg over noen leker som var strategisk plassert og dro frem pottene før jeg fikk kastet de fra meg på gulvet. Stillheten la seg, ikke den pinlige stillheten, men den stilleheten som kommer før noe veldig spennende kommer til å skje…

INNERTIER!!! 

Oh, jess!! Ikke bare tisset frøkna på potta, hun sa i fra før hun måtte tisse også! 

En ting er sikkert: Du vet du er mamma, når du går i fistel og tar en gladdans for en tissehendelse og i tillegg blir stolt av det. 

 

 – Følg mammalivet på facebook – 

15 kommentarer
    1. Haha, jeg skjønner at du er stolt! Jeg var også stoltere enn hanen da Olivia tisset på do for første gang. Hun er flink til å si ifra og tisser på do nesten hver dag 🙂 Hun var bare 2 år og 4 dager første gang, så jeg var passe stolt. Vi klappet, lo, klemte, nusset og klappet litt mer. Jeg er ikke sikker på hvem som smilte mest, hun eller meg :p
      Gratulerer med snuppa! Et nytt steg er alltid supergøy! 😀 😀 Nå er det bare å fortsette 🙂 🙂

    2. Haha sååå bra 👍🏼 Flirer godt nå! Kjenner meg igjen, da guttungen på snart 15 mnd tisset på potten for første gang igår 😄 Vell og merke uten at han sa ifra da 😋

    3. Man trenger ikke være mamma for at dette er stort..barnehage ansatt på stor avdeling der et lite barn ny på stor avdeling har sluttet med bleie dagen før barnehagen..og de sier fra at de skal på do.. når foreldrene har iherdig gitt oss beskjed om at dette barnet må spørres.. JIPPI!

    4. Så bra at det går rette veien! 🙂
      Vil også si at jeg syns det er bra at du skriver “en av jentene” i stede for navn av og til. Husker du sa tidligere at du fikk kritikk for å liksom “favorisere” en av jentene (av og til den ene og av og til den andre). Jeg syns den kritikken var så utrolig ufortjent, for du viser virkelig at du elsker begge jentene dine til månen og tilbake, så det er aldri noe jeg har tenkt over. Men fint at du skriver på en sånn måte, så vet ikke vi hvem som gjør og sier hva. Sikkert fint for å holde noe privat ovenfor jentene også 🙂 Syns virkelig bloggen din er kjempefin og jeg klikker meg alltid inn her. Stå på videre, og håper barnehagestarten går supert 🙂


    5. Jeg beklager men jeg ler høyt hver gang jeg leser dette ordet. Da jeg og samboeren min hadde vår første samtale , brukte jeg det ordet og fikk dere tilbake til svar. Vi jobber i helsevesenet begge to, og han var den eneste av oss på dette tidspunkt som både viste og faktisk hadde sett et på et veldig privat sted. Jeg brukte det aldri etter det, og får total latterkrampe hver gang jeg leser det ordet! Haha!!
      Beklager igjen – og hurra ! Så Morro (fra en stolt mor til en annen

    6. Cathrine: Ja, jeg liker å gjøre det om det er litt personlig 🙂 Trenger ikke alltid vite hvem som gjør hva 🙂 Hyggelig å høre at du liker det.
      Tusen tusen takk <3

    7. Fistel, abnorm, medfødt eller ervervet, kanal gjennom vev til en indre eller ytre kroppsflate. 😂😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg