NÅ slippes KOLLEKSJONEN !

Tiden er inne for å gjøre noen god kjøp fra Virre Vapp by Stine Skoli! Det er en glede å kunne sitte å jobbe med bilder av jentene i ført klærne jeg har jobbet så mange timer med å lage. For tiden har jeg ikke en symaskin som fungerer, så da blir det ekstra gøy å jobbe med kolleksjonen. Samtidig klør det dersto verre i fingrene etter å få fatt i noen stoffer jeg kan få sydd i. Så til uken er det slutt på ventetiden og en ny symaskin skal få flytte inn i hjemmet. 

Kos dere med bilder av to fornøyde jenter i ført jumpsuiten. “Fått av mamma, mamma laga” som de sier. 

Jeg gjentar litt om hvordan salget foregår:

Nå som lanseringen av kolleksjonen er ute, vil alle få mulighet til å forhåndstille varer. Det betyr at det blir en litt lengre ventetid på plaggene, men på samme tid betyr det at alle og en som ønsker et plagg fra kolleksjonen får det, i rett størrelse og i ønsket farge. 

Det vil da være mulig å bestille fra I DAG til 30.august. Det vil også være mulig å bestille etter dette, men fordelene blir mindre. For bestiller du de varene du ønsker deg i august får du følgende med på kjøpet: 

Med rabattkoden: Stine får du hele 20% avslag på kjøpet (gjelder også for VirreVapp sin kolleksjon). Bestiller du i august får du i tillegg med en matchende gave til verdi av 149,- 

Alle vil motta plaggende innen 15. november, så husk at du må tenke litt frem i størrelse om du bestiller til et lite barn som vokser raskt. Betalingen skjer enten med kort som trekkes samtidig som forhåndsbestillingen eller med Klarna faktura (+49,-). Velger dere Klarna faktura mottar dere fakturaen sammen med varene når de ankommer i posten, men 14 dagers forfall. 

Virre Vapp har ALLTID 14 dagers åpent kjøp, så dere har også muligheten til retur. 


Tykker du på bildene under tar jeg deg med direkte til nettbutikken: www.nettskredder.no 

 

 

 

I tillegg til min favoritt, jumpsuiten! Er også kjolen under med i kolleksjonen. Den er super nydelig, enkel, men allikevel har de detaljene som gjør den unik. Den runde halsen, snøring i ryggen og en liten rynkekant i bunn. Helt fantastisk herlig. Lett å pynte opp til fest, samtidig som den kan brukes til hverdag. Noe jeg synes er viktig, slik at plagget kan bli brukt mye. Kvaliteten på klærne er også veldig bra, så dette er klær som kan gå i arv. 

Kjolen kommer i de samme fargene som playsuiten ! 😀 

På tide å gå bananas ! 

Følg speiltvillingene  på facebook – 

22 kommentarer

Siste innlegg