DIY treramme/boks

Med to små i hus føler jeg at jeg ikke gjør annet enn å gå og rydde dagen lang. Allikevel så har jeg bestemt meg for at leker ikke er rot, jentene kan ikke bare ha leker på rommet sitt, for de liker å være der jeg er. De kan godt leke en stund på rommet alene, men omsider kommer de tilbake og da blir det kjedelig å ikke ha leker i stuen. Derfor har vi en lekekasse nede og bøkene til jentene føler jeg også er en ting som skal være lett tilgjengelig. Ligger de bortgjemt på rommet deres blir de ikke sett i, derfor har vi i lang tid hatt bøkene under bordet i stuen og de blir flittig brukt. 

Men jeg irriterer meg over at bøkene ser rotete ut når barna er lagt og resten av lekene er ryddet bort. Ingen av bøkene har lik størrelse så de kan ikke stables pent, og nå var jeg i grunn lei av å irritere meg over bokrotet, så jeg fant frem en planke i går og laget resultatet over. 

SUPER ENKEL DIY! 

Jeg skjærte en planke i tre deler, og skrudde de sammen. (Tok mål med bøkene for å se at jeg fikk den stor nok til å nå rundt)

Så beiset jeg rammen med Lady Interiørbeis fargen: Fjære, for å få det samme fargeresultatet som jeg har på resten av møblene jeg har laget til stua. 

 

En enkel måte å lage fin skrift på er å bruke word. Finn en skrifttype du liker, forstørr opp skriften til ønsket størrelse, legg et ark over skjermen og tegn etter, det er lett å se skjermen i mellom arket om du går i et litt mørkt rom. 

Så klipper jeg ut bokstavene, og fester arket på planken. 

Jeg bruker så en blyant til å markere inni bokstavene før jeg fjerner arket og fyller ut med sort tusj. 

På bilde under ser dere at jeg gjorde akkurat det samme da jeg laget hudesengen til Tyra. Jeg benyttet meg også av samme skrifttype. 

Det geniale er at jentene kan hente ut bøker som de vil uten å måtte ta ut boksen, for på baksiden er den åpen. 

Ønsker dere flere enkle DIY innlegg fremover? 

Følg Speiltvillingene på Facebook – 

32 kommentarer

Siste innlegg