Se på det positive!

Nå sitter jeg i stua med begge symaskinene foran meg, det er nesten så jeg kan høre dem hviske – det er vel på tide å sy litt. I dag fikk jeg den triste beskjeden om at Dronninga ikke ser ut til å ha blitt drektig, så jeg depper litt her jeg sitter.

Jeg prøver å legge vekt på noe av det jeg har å se frem til. Jeg gleder meg til Dronninga kommer hjem igjen, savner virkelig timene utendørs for å være i stallen, for ikke å glemme følelsen av å fly avgårde i gallopp på hesteryggen. En annen ting jeg virkelig ser frem til er at kolleksjonen min blir ferdig produsert og ankommer Norge. Nå gleder jeg meg så utrolig mye til å kle opp jentene i den nye kolleksjonen at jeg får sommerfugler i magen bare ved tanken.  

Jeg ble nødt til å studere kolleksjonen litt ved å bla igjennom bildearkivet

Det var ingen tvil om hvem av fargene som skulle tilhøre hvem da jeg viste jentene kolleksjonen. “Min” sa Otilie og pekte på den rosa, “Min” sa Olivia og pekte på den vinrød. Dette med fargekoding som vi startet med for en god stund siden har virkelig slått godt an. Favorittfaren har blitt deres egen farge, og siden Otilie er rosa og Olivia lillla så blir det aldri noen kranglig om hvem som er hvem sin. 

(Link til salgssiden under, egen reklame)

Forhåndsbestillingene gikk veldig bra, så vi turte å bestille opp et stort antall ekstra eksemplarer. Ingen ting kunne varmet mitt hjerte mer, så jeg vil bare fortelle at det bare er å fortsette og bestille om du ikke har gjort det enda 🙂 

Jeg vil gjerne bestille en jumpsuit fra Virre Vapp by Stine Skoli 

RABATTKODE: Stine – er fremdeles gjeldende og gir 20% avslag fra prisen! 

Ha nydelig start på uken! 

 

18 kommentarer

Siste innlegg