Høst = Skjerf

/ Skrevet i samarbeid med Buyhelse / 

Det magiske med høst er så veldig mye, naturen som skifter fra det grønne til et fargespekter uten like, de mørke kveldene som gjør at vi endelig kan finne fram stearinlys og pledd, de store ullgenserene og tøflene, og sist, men kanskje viktigst: SKJERF!!

Jeg er en av de som lever i skjerf fra september til mai, og føler meg både naken og kald hvis jeg glemmer et på vei ut døren. Utvalget mitt av skjer er derfor ganske stort, men det er også veldig nødvendig siden jeg bruker det så mye. Et skjerf gjør ofte et antrekk og flere skjerf gjør variasjon i antrekket. 

Jeg har vært trofast til skjerfene fra BuyHelse i snart to år nå, for det er ingen skjerf som er like gode. Jeg har kjøpt skjerf fra Buyhelse i julegaver til venner og familie, og alle elsker de. 

Her er mine favoritter: 

Mitt nyeste cashmere og ull – skjerf i brunbeige. Dette skjerfet er utrolig mykt og samtidig godt og varmt. Cashmere skjerfene er en nyhet hos Buyhelse og kommer uten frynser som ullskjerfene deres har. Fagen er deilikat, og jeg elsker lengde og bredde på skjerfet. Det kan knytes på diverse måter rundt halsen eller bæres som sjal over skuldrene. 


Mørk grått skjerf i 100 % lammeull. Dette skjerfet passer ALLTID, så jeg må passe på å bruke noen av de andre for ikke å gå igjen i dette skjerfet. Kaliteten på skjerfene er latterlig bra, som jeg nevnte er mine eldste ullskjerf fra BuyHelse snart to år gamle og de ser nye ut fremdeles. Jeg bruker ofte skjerfene som sjal inne også for jeg har et større utvalg i skjerf enn i pene blazere. 


Lys grått skjerf i 100 % lammeull. Nok en storfavoritt! Og selv om dette skjerfet også er grått, så er det så utrolig forskjell på gråfarger. Det er alltid et av de grå skjerfene som passer bedre til resten av antrekket, så de går på en måte hånd i hånd og veksles seg i mellom regelsmessig. 
Selv om skjerfene er i 100% lammeull så klør de ikke i det hele tatt mot halsens sensitive hud.


Jeans blått skjerf i 100 % lammeull. Dette skjerfet passer alltid sammen med blå jeans og derfor er dette også et av favorittskjerfene. Jeg liker også å bruke dette for å bryte et ellers ensfaget antrekk. 

Mine fire favoritter er bare en liten smakebit av hva BuyHelse har å tilby, og jeg kan anbefale disse skjerfene av hele mitt hjerte. 

 

RABATTKODE: 
Akkurat nå kan får du 60,- avslag på alle skjerfene ved å bruke rabattkoden: stineull 
Sjekk ut alle skjerfene til BuyHelse

God søndag! 

13 kommentarer

Siste innlegg