Han kan …

En varm følelse har spredt seg og festet et smil på leppene mine opp til flere ganger i dag. Jeg har kanskje glemt hvordan det er å være nyforelsket etter fire års samboerskap, men i dag tror jeg sannerlig at det har vært de følelsene som har preget meg. 

Det var en litt irritert BT som ba meg skru av de 7 vekkeklokkene mine i dag tidlig, dere må skjønne det at jeg har litt vondt for å høre de. Som regel er han på jobb lenge før den første vekkeklokken min starter, men i dag var han litt senere i gang selv. Trøtt som jeg var fektet jeg til vekkeklokkene og fikk skrudd av spetakkelet, like etter var jeg i drømmeland igjen. “Stine, nå må du stå opp” Jeg sperret øynene opp, for det sjeldent jeg blir vekt, og der – rett foran meg- ble en kaffekopp strekt mot meg. 

– Det er ikke mye som skal til for et kvinnehjerte. 

Men så skal det også nevnes at koppen med nytraktet kaffe var kronen på verket etter en magisk helg. Jeg har gått ut av tellingen for hvor mange kryss i taket BT satte denne helgen, han har satt en rekord det blir vanskelig å slå. 

Lørdag og søndag sto han opp med barna med kommentaren :”Jeg kan ta jentene, så kan du sove.” Attpå til har han gjort alt i fra å vaske bil og hente trematerialer til å rydde og vaske innendørs +++

Nå blir det spennende å se om han skal spørre om å reise på guttetur en av de nærmeste dagene! Haha, men det har han fortjent uansett. 

Takk, kjæresten min! ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg