Vinn Kåpe fra Virre Vapp by Stine Skoli

I dag kom gladnyheten! Den nye kolleksjonen Virre Vapp by Stine Skoli er ferdig produsert, og sendes til lille Norge neste uke. Nå blir det slutt på ventetiden og varene kommer til sine rettemessige hjem om kort tid. 

Høstens kolleksjon går denne gangen til jentene fordi guttemodellene ble stoppet. Jeg forteller gjerne igjen hvor ille tragisk jeg syntes dette var, men at jeg skal jobbe beinhardt for at neste kolleksjon kommer igjennom med guttemodeller som er fine som få!

Jumpsuiten Otilie, som jeg har valgt å kalle den, kommer i tre fantastiske farger som dere har stem frem, og er i kvalitetsstoffer.
Vær så god, og drøm deg bort i bildevisningen av Otilie Jumpsuiten

Inneholder lenker til salgsiden under: 

Vi valgte å bestille opp en del ekstra eksemplarer siden forhåndsbestillingen viste seg å være veldig god. På grunnlag av dette er det fullt mulig å bestille jumpsuit i dag, og så lenge lageret rekker. Fordelen i dag er at ventetiden er langt kortere enn den var da forhåndsbestillingene ble lagt ut. Allikevel vil jeg minne dere på at det ikke er sikkert det er veldig mange eksemplarer av akkurat den størrelsen og fargen som du ønsker til ditt barn, så for å sikre deg førstevalget bør du være tidlig ute. 

Du kan bestille Jumpsuit fra Virre Vapp By Stine Skoli her. 

rabattkoden: Stine – gir 20% avslag på alt kjøp! 


 

TRE KÅPER går til tre av kundene. 

Kjøp jumpsuit – bli med i trekningen av tre kåper.

Dette er min lille hemmelighet. Da kolleksjonen skulle velges ut valgte jeg å ta med kåpene jeg har sydd til jentene. Vi valgte ut stoffer og tre prøver ble sydd i Kina før de ble sendt til meg for kontroll. Otilie viser over den rosa modellen som er sydd i størrelse to år, men den er også sydd i de to andre fargene som jumpsuitene har (mørk rosa og petrol). 

Vi valgte å ta bort kåpene fra kolleksjonen fordi de ble for dyre i produksjon, med andre ord ville kåpen kostet 900 kroner om vi skulle solgt den ut med fortjeneste. Kåpen er foret med ullstoff, og tar opp fargene fra jumpsuitene på ytterstoffet, men fordi kåpen er en “til og fra kåpe” og ikke en vanntett jakke til å base i snøen med syntes vi prisen ble for stiv til sitt bruk. 

De tre eksemplarene som det ikke finnes noen andre av, ønsker vi å gi bort igjennom en trekning av kundene våre.
Alle som har kjøpt eller kjøper jumpsuit fra høstens kolleksjon blir automatisk med i trekningen av en kåpe. 

Kjøp jumpsuit – bli med i trekningen av tre kåper. 

Rabattkoden: Stine – Gir 20% avslag på alt kjøp! 

God Handel! 

13 kommentarer

Siste innlegg