Hjemmesydd julekjole – Tvillingene

Nå sitter jeg og syr på julekjole nr to, men i går ville begge jentene prøve den første kjolen. Den er så og si ferdig, jeg skal bare legge opp folden i bunn på en litt annen måte som siste finnish. 

Jeg kommer dessverre ikke til å dele mønster og fremgangsmåte på disse kjolene. Kjolene er dyre til tross for at de er hjemmelagde, og sømmen er mer avansert enn de tidligere kjolene jeg har sydd. Bare det å sy på perler på framskjørtet tar dager! 
Grunnen til at jeg i år sydde en mer avansert kjole som i tillegg egentlig er alt for dyr til å ha blitt laget selv, så er det fordi jentene skal være brudepiker til sommeren. Jeg trengte å øve meg på å sy en spesielt fin kjole, siden jeg har blitt spurt om å sy brudepikekjolene. Julekjole var derfor en god anledning til å prøvesy en ekstra fin kjole. 

Olivia var først ute med å prøve kjolen. 

Og etter Olivia hadde danset rundt en stund, ville Otilie også prøve.

“Mamma, jeg haj pjinsessekjole!” sa to svært entuastiske jenter da de danset rundt i sin nye kjole. 

Og jeg er stolt som en hane, jeg er stolt over kjolen jeg har klart å lage etter mange timers arbeid, og jeg er stolt over å kunne være mamma til to jenter som ikke kunne vært på noen annen måte. De er rett og slett mitt alt! 


I fjor delte jeg oppskrift på julekjole og juleantrekk til gutt

Likte dere årets julekjole? 

60 kommentarer

Siste innlegg