Vinterland

Selv om det var veldig godt med 15 grader i Barcelona på det varmeste, så er det lite som slår en norsk vinter når bakken endelig er dekket av hvit pudder så langt øyet kan se. 

I dag har vi alle sammen vært ute og lekt i snøen. Jentene er helt oppslukt i vinter og snø, og jeg er ikke sikker på om de liker den fordi de gjør det, eller fordi de digger frost-filmen. Da jeg spurte om de var to snømenn fordi de var dekt med snø fra topp til tå, svarte de i stedet at de var Elsa og Anna. Og hver gang de hoppet i en snøhau ropte de: “Helt som en pute!” 

Rart hvordan denne filmen fanger så mange små barn. Det er jo en veldig fin film, men at de klarer å huske så mange detaljer og replikker at de kan leke at de er Elsa og Anna er veldig morsomt. 

Nå som vi har kommet inn igjen sitter vi og spiser julekaker foran tv og en knitrende ovn. Den følelsen er ganske uslåelig 🙂 

Til mandagen begynner jentene i ny barnehage, så nå nytes siste rest av juleferien. 

4 kommentarer
    1. Hvor er dressen fra? 🙂
      Frøkna mi på straks 3 digger også frost og hun er alltid Anna 😉 Fikk Anna dukke til jul som er med overalt, og ser på frost minst 1 gang om dagen 🙂 Lykke til med oppstart i ny barnehage 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg