Girl power!

Mannen har forlatt gårdstunet, og igjen er vi seks jenter i hus, + en elegant dame utendørs som jeg sitter og ser ut på fra stuevinduet. 

Det kan ikke være annet enn girl power!

Om du lurte på om vi er en storfamilie til gards, så er skal det sies at fire av oss til sammen syv jentene er firbeinte. Tyra (hunden) og de to pusene synes det beste er å ligge inne foran ovnen om dagen, hesten står med tykt vinterdekken sammen med avelshoppene til naboen og koser seg stort sett ved høyballen på det kjempestore beitet de går på. 

Jentene har en kort dag i barnehagen i dag før vi skal begi oss ut på en minnerik helg. 
I kveld blir det sleep over hos søster, fordi jeg er bedt i en jentenemiddag like ved. Tyra tar seg en tur til naboene som er hennes andre familie og pusene har nok en plan om å ligge rett ut i senga vår i natt. 

I morgen blir det kosedag med jentene, før det på ny braker løs på søndag med barnedåp og det hele 🙂 

Jeg er ikke så god på tid, og pleier å skylde på at jeg er født 15 minutter over termin (som faktisk er et faktum), og at jeg aldri har klart å ta igjen tiden. BT har derimot aldri vært for sen til noe (i hvert fall ikke før han ble sammen med meg), så jeg kjenner at jeg er litt spent på hvordan jeg skal rekke å kle opp og jenter og meg selv slik at vi rekker kirken før klokkene ringer, når BT ikke er hjemme for å pushe på. 
Vi må jo så klart klare det, men samme om jeg beregner en eller tre timer på å gjøre meg klar, så rekker jeg liksom ikke å være ferdig i tidet alikevel. 

BT er på guttetur denne helgen, så jeg regner med at det kommer hjem en over snittet sliten mann en gang på søndagen. 

Nå skal jeg hive meg rundt for å rekke dagens gjøremål, så jeg ville bare ønske dere alle en riktig GOD HELG!! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg