Skal ha, skal ha…

Da jeg plutselig ble opplyst om vinterferien, bestemte jeg meg for å gi jentene korte barnehagedager. Etter at jentene hadde vært fem timer borte fra meg, var jeg tilbake og hentet de. Sammen tok vi en tur på butikken for å gjøre ukeshandelen, og jeg følte jeg fikk mange mammapoeng da jeg sa at jeg kunne trille to handlevogner rundt i butikken. Klokken var bare 14, så butikken var nesten folketom. 

Dere kjenner kanskje igjen barnas iver etter å sitte i den lille “stolen” som kan slås ut i handlevogna? Stort sett er det et “ikke aktuelt” tema i vår verden, da det bare er plass til én. Verden faller til grus for den av de som ikke får sitte. Derfor må de begge gå selv, eller sitte sammen oppi handlevogna og ikke det flotte klappsetet.  

Men i dag var jeg ekstra grei og trillet en handlevogn foran meg, og en bak. Jeg skulle uansett handle så mye at det ikke ville vært plass om de begge ville sitte oppi én handlevogn sammen.

Den store gleden jeg ga de skulle allikevel ikke vare lenge. “Frost”varer var kommet i butikken, og selv om de var så heldige å få med Elsa og Anna baguetter, så var ikke det nok da vi trillet forbi frokostblanding med de samme prinsessene. Så lett ble jeg tidenes dummeste mamma. Jeg var så streng en mor pleier å være og sa som en kopi fra min egen far :”nei, jenter. Dette er bare luft og sukker, ingen mat og mette to store jenter på”, før jeg plasserte frokostblandingen tilbake i hylla og trillet videre med to misfornøyde jenter i hvert sitt sete, i hver sin handlevogn.

Neste stopp var meieriprodukter, som så klart sto tvers over “sjokolade-pålegg-avdelingen”. 

De fikk ikke sjokoladepålegg med seg hjem heller, så dere kan jo bare tenke dere hvor høyt jeg lå på listen resten av den handleturen.. Og det toppet seg vel da de ikke fikk ta meg drops som sto pent utstilt ved handledisken.. 

Aldri før har barna maset om godsaker fra butikken, så en dag måtte vel være den første.. Jeg gleder meg allerede til neste handletur – det siste der var ironi!

– Speiltvillingene på Facebook – 

4 kommentarer

Siste innlegg