I siste øyeblikk!

Jeg og tid er to ord som ikke klinger veldig godt sammen, jeg ender hele livet mitt opp med å være litt sent ute. I skrivende stund sitter vi på toget til Kristiansand for en langhelg i Dyreparken. Klokken var passert midnatt før jeg begynte å pakke i går kveld, med andre ord: typisk meg. Jeg trur alltid jeg har veldig god tid, men det er før jeg innser at jeg begynner å få det skikkelig travelt. 

Det kan jo ha noe med at jeg ofte finner ut at jeg skal gjøre noe ekstra i siste liten. I går måtte jeg en rask tur innom Stoff&Stil på grunnlag av et nytt faneprosjekt jeg har påtatt meg. Jeg klarte ikke la være å ta med litt ekstra stoff til jentene og meg, for vårkåpen min har den siden vært langt forbi utslitt. 

Så da tenkte jeg like så greit: hvorfor ikke sy tre nye kåper før jentenetur !  Det bestemte jeg meg for midt på dagen i går. Jeg kjøpte også med meg mønster fra Stoff&Stil på en “enkel” kåpe til meg selv, jeg tegnet den om i størrelse tre år slik at vi nå er de tre musketerer i lik frakk. 

Litt travelt, men kåpene ble ferdige og toget rakk vi 🙂 

– Kristiansand neste 😀 


– Speiltvillingene på Facebook – 

 

Siste innlegg