Lage fane

Da var jeg omsider ferdig med flere timers arbeid i denne 17.mai fanen. Hipp hipp hurra! 

Barnehagen har kommet med forslag til utseende, og farger, så da håper jeg de blir fornøyde med det endelige resultatet. Sirkelen i midten med barnehender i regnbuens farger er en indikasjon på en jordklode, og at barnehagen er en flerkulturell barnehage. Jentene startet sitt barnehageliv i Skjeggestadåsen barnehage, og derfor ble vi også godt kjent med den. Denne jordkloden passer veldig godt til fanen for det har startet barn fra mange land, og de ansatte har helt klart møtt mange utfordringer med barn og foreldre som ikke snakker norsk eller engelsk, men utfordringene har de tatt på strak arm og mye kan løses med kroppsspråk. 

Stjernene på fanen indikerer de forskjellige avdelingene, det er to stjernebilder; Storebjørn og Lillebjørn, i tillegg er den litt større stjernen øverst under  “GG” Polaris stjernen som er den tredje avdelingen. Stjerner er tema som barnehagen bruker i læring, så jeg likte forslaget fra de ansatte godt, samtidig som det har vært gøy å lage skisser og forslag til det endelige utseende. 

Nå er det en times trening på meg, før jeg skal overlevere fanen til barnehagen. 


– Speiltvillingene på Facebook – 

  1. Nydelig fane 😀 Du er så flink. Men syns det var litt vanskelig å se “Å” en for den var så mørk. Men ellers var den kjempefin

  2. Karina: Ja jeg vet, men med blå bakgrunn og regnbuensfarger blir en bokstav litt mindre synlig enn de andre ^^, Litt enkelere å se i levende live heldigvis 🙂
   Tusen takk

  3. Så flott den ble. Du får til alt du tar i du:-) Nå blir det mange både store og små som blir glade, og to flotte jenter som blir ekstra stolt over mammaen sin. god helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg