Sommerkos & ferieklare

Gårsdagen var en av de dagene hvor tiden fløy i fra meg. Jeg brukte mesteparten av dagen på å rydde, handle, forberede matretter, rydde litt mer, sortere klesskapet og vaske. Med to barn hjemme, litt dårlig vær og mye som skulle gjøres, ble det litt kaos til tider, med da klokken var 19 var BT kommet hjem fra jobb, og vi var klare til å ta i mot gjester, til tross for at jeg ikke rakk turen innom dusjen. 

Jeg gikk for en ny middagsrett, og en god gammel favoritt dessert. Siden jeg koste meg så i selskapet til min samboer, og to vennepar glemte jeg bort alt som ikke fantes i øyeblikket. Ikke så mye som et Snapchat-bilde fikk jeg tatt i løpet av kvelden med god mat og spill. Det kjennes egentlig litt godt det også, selv om jeg alltid er glad for å ha bilder av koselige stunder i etterkant. 

Siden jeg ikke hadde framme verken mobil eller kamara tok jeg heller aldri bilder av maten, men jeg måå få anbefale disse to rettene! Himmel og hav – nytelse i hver bit! 

Hovedretten: Helstekt mørbradbiff, servert med sesampoteter, sukkererter, cerrytomater & soppsaus. (Grutenfri rett). Jeg langtidsstekte mørbrad biffen (etter oppskriften: 125 grader i ca en time, til kjernetemperaturen var 61 grader), og lot den hvile i 20 minutter, det ga et vanvittig godt og mørt resultat. 

Dessert: Panna Cotta med limemarinerte jordbær. (Glutenfri rett) Denne sammensetningen av det søte med det friske er helt magisk! og MÅ prøves. Jeg fant ut at dette måtte være den beste desserten jeg hadde smakt for snart to år siden, og jeg har ikke funnet noe som slår den enda. 

Kvelder som dette er noe av det jeg verdsetter mer enn det meste, kanskje ikke så rart når en kveld med gode venner innebærer så mye latter, og gode historier. Alle timer med intes rydding i ett hus som sto på hodet ble totalt glemt da maten sto på bordet. Og nå skal skuldrene fortsette og være i hvilemodus, for i morgen drar vi til Sommerhuset i Sverige.


– De lykkeligste stunder – 

Nå er det allerede gått to år siden vi tok turen til sommerhuset i Sverige, og på ny slår det meg som et klask i pannen, at tiden flyr litt fortere enn jeg ønsker det. Men nå er vi endelig klare for en ferieuke på tunet, der livet kan stoppe litt opp, der tiden går saktere og hvor hver time kan nytes. 


– Speiltvillingene på Facebook – 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg