Hverdagsluksus

Denne dagen har jeg sluppet så billig unna mammaoppgavene at det føles helt merkelig! Det som regel jeg som styrer med barna fra morgen til kveld, siden BT reiser på jobb før vi står opp, og siden han ikke kommer hjem før tidligst 17 på ettermiddagen. Dette har nok ført til at jeg atomatisk gjør litt mer enn jeg burde når BT faktisk er hjemme. 

I dag derimot har jeg nesten uforstyrret sittet foran symaskinen og sydd fra planleggings-listen min. BT har scoret inn pappa- og kjærestepoeng så det holder i dag, han var ute på tur med jentene og hundene Tyra og Sinny (til mamma), han har bakt snurreboller, laget middag, og tok hele leggingen alene. Det kaller jeg hverdagsluksus! Faktisk tror jeg at jeg skal slutte å legge barn, for når BT gjør det, legger de seg pliktoppfylte uten å sette han på den ene prøven etter den andre – slik er det ikke når jeg legger ! Haha

Det er så mange produktive ideer som skal utføres i disse dager, så jeg håper jeg kan glede mange med litt inspirasjon til “do it yourself” – innlegg de neste ukene. 


– Speiltvillingene på Facebook – 
 

9 kommentarer

Siste innlegg