Hva den har å tilby!

 

Er det ikke rart, at det som ligger rett foran oss, til tider kan være så vanskelig å se?
Den koster ikke en krone, og den tilbyr muligheter fra helt nord i Norge, til så langt sør i Norge man kommer. Langs hele det lange landet vårt så ligger den, med ulike muligheter og utseende. Jeg snakker om naturen, og hva den har å tilby.    


– Ut på tur, aldri sur –

… Tvert i mot: Det er et ansikt, det er en kropp – som viser ren skjær lykke, med et smil så ekte at det skinner igjennom skjermen, og et hopp bare fordi tyngdekraften ser ut til å slippe taket når vi har det som best. 

Også er det slik da, at hver gang, av de alt for få gangene man kommer seg ut med hele familien, så klarer vi ikke forstå at vi ikke bare gjør dette så mye oftere. 

Ungene elsker livet utendørs og alle oppdagelsene som medfølger. De finner småkryp på stien, og grener til å svinge med. De trenger ikke leker for å leke, de er barn med en fantasi livligere enn Walt Disney. 

Så er det kanskje litt stimete å få pakket seg av gårde, men når man treffer målet for turen der ute blant en elv som renner, et vann som skvulper, med en bakgrunnsstøy av barn som leker, og lukten av at kaffen er klar – da er det umulig å ikke trekke inn pusten slik vi har sett våre besteforeldre gjør – og bare nyte øyeblikket som gir fred til sjelen! 

/ Så kommer jeg hjem og tenker, dette må vi gjøre igjen.. 


– Speiltvillingene på Facebook – 
 

    1. Så fint skrevet <3 Jentene kommer nok til å huske dette lenge 🙂 Jeg husker enda de små turene med farfar som lita, Han og farmor har og hadde skogen som nærmeste nabo 🙂 <3

    2. Så koselig 🙂 Ja, det er alltid så godt å være ute i naturen. Jeg har bedt om noen tips av min naturglade svigerinne og hun sier at planleggingen er halve turen, ihvertfall for oss som har spedbarn. Og at man ikke trenger å gå så langt. Poenge er å være ute, om det så er bare 100 meter unna huset. Det tenker jeg på og føler at terskelen for å komme seg av går de er litt lettere og lavere 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg