For eventyr i all slags vær

/ Annonse / 

– Ut på tur i skog og mark – 

– Vi skal til SKOGEN! Kom mamma! Se her, se her!, begestringen i stemmene deres er så uventet stor, at jeg må stoppe opp og beundre hva en liten bit av naturen gjør med oss som mennesker. For barna er naturen som en eneste stor lekeplass. Kongler og nøtter som har falt ned fra trærne fungerer som en skattejakt på bakken. En dødt tre som har falt fungerer utmerket som en balansestokk. En bortgjemt stige i mellom trærne er uten tvil like bra som et klatrestativ på en lekeplass – For i barns fantasi finnes det ingen grenser så lenge de bare får lov til å utfolde seg. 

Denne sommeren har vært den lengste sommeren jeg kan huske, og det er først nå vi har fått smake litt på høstværet med kalde og fuktige morgener. Med to barnehagebarn legges det ekstra stor merke til at den kaldere tiden har begynt. Sommerkjolene er lagt bort, og høstgarderoben er funnet fram, joggeskoene er byttet ut med mer solide sko med gode såler og varmere fôr som tåler kaldere dager, og hopp og sprett i vannpytter. 

Klær og utstyr har alt og si for opplevelsen av å være ute, blir man litt kald eller våt er løpet kjørt. Det er vel derfor vi også velger det beste til barna våre som er ute i all slags vær i barnehager og på skoler. 

I år har mine jenter fått sko fra ECCO, og det er ikke uten grunn. ECCO er anerkjent for sin kvalitet i sko og er videre kjent for sin unike passform, design og estraordinære komfort. Sammen med den godt beryktede omtalen og med egne erfaringer over flere års bruk av ECCO – var det ikke vanskelig å velge. 

Jentene fikk velge den skoen de likte best, og ikke veldig uventet valgte Olivia den lilla ECCO BIOM HIKE INFANT, mens Otilie valgte den rosa ECCO BIOM HIKE INFANT. Skoene går fra størrelse 21-30, og hver av modellene kommer i to farger.


/ Lilla HER / Rosa HER / – Annonselinker

ECCO BIOM HIKE INFANT er en varmtfôret vintersko, der delen over sålen er trekt med semsket skinn for å gi skoen en god slitestyrke, mens den resterende skoen er sydd av tekstil slik at skoen blir myk og bevegelig på foten. Skoene har Gore-Tex i seg som gjør dem vanntette og sørger for at barna holder seg tørre og varme i snø og slaps. 

De to modellene er designet for det samme – nemlig å holde barna tørre og varme – men de er allikevel forskjellig av utseende. Modellen som er lilla med en kontrast at regnbuenes farger har glidelås som åpne- og lukkefunksjon, mens den rosa modellen har bårrelås. Begge fungerer utmerket i kombinasjonen: Travle foreldre, med utålmodige små som skal klare selv. 

Mine kriterier for at skoene er godkjente: 

 Tottene til barna mine skal være gode og varme etter utelek
 Tottene skal være tørre selv når det hoppes i en vanndam 
 Skoen skal sitte godt på foten

Mine barns kriterier:

 Skoen skal ha en fin farge
 Skoen skal være enkelt å ta av og på
 Skoen skal kunne løpes med, og klatres med

Da er det en god sko! Og jentene er 100 % fornøyde med sine nye vintersko som de aller helst vil gå med inne som ute, og hele tiden. 
 

/ Kalde totter er lik kalde skrotter – det vil vi ikke ha. 

– Følg ECCO på Facebook for å bli bedre kjent med det Danske designe, og hold deg oppdatert på nyhetene 


– Speiltvillingne på Facebook – 

9 kommentarer
    1. Hei Stine!
      Leser bloggen din fast og følger deg på instagram, men er ikke så god på å kommentere.
      Olivia og Otilie er så utrolig nydelige! Du og! 🙂
      Ha en fin kveld <3

    2. Så koselige bilder. La forresten merke il i det siste bildet at jentene hadde et blad på hvert sitt bein, bare motsatt av hverandre. Ekte speiltvillinger det er assa!!

    3. Så koselige bilder. Ser i foreldre og barn at disse skoene har fått dårlig karakter på vanntetthet – har du lagt merke til det?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg