De giftet seg i all hemmelighet!

Jeg er nødt til å si som min søster: Gale, fine mennesker som gifter seg uten å si ifra til noen! Vi er så lykkelige på deres vegne <3 

I går kom mamma en tur innom, hun hadde spurt om jeg kunne passe hunden over helgen, siden de skulle ut på reise. Hun satte seg ned i sofean, med et brev i hendene og sa: “Jeg har noe ganske alvorlig å fortelle dere”. Først fikk jeg det stikket av bekymring, men så lå det en liten undertone som også fortalte meg det motsatte: “Hææ, hva, fortell!?” spurte jeg elektrisk etter å få vite svaret. “Lars og jeg gifter oss, i morra, før vi reiser avgårde på tur!” 

– SAY WHAT? – i all sin hemmelighet!?

Alle brev hadde hun sendt ut slik at den store overraskelsen skulle komme hjem til kjente og kjære i dag, dagen de giftet seg. Det var bare vi aller nærmeste som fikk høre om det like før. For meg var det en ære å bli spurt om å ta bilder av de nygifte etter at ekteskapsløftene ble gitt. 

For en lykke!  Lars kom inn i mamma sitt liv, og vårt liv for 7 år siden. Og siden da har han blitt vår Lars og i tillegg fått tittelen Bestelars til fire “barnebarn”.

Hva gøyere er: Det var mamma som fridde – på skuddårsdagen – samme dag som jeg fridde til min samboer <3 

Ja, så er vi kanskje ikke så ulike, mamma og jeg. En ting er helt sikkert, denne dama er min sanne inspirasjon, og dere – Så klart har hun sydd kjolen og kåpen selv, og tatt en liten DIY på brudebuketten!  <3

Hurra for kjærligheten <3 Om alle kunne være like forelsket, romatiske og lykkelige som dere er <3 

PS: mamma leser bloggen, så sleng igjen en liten hilsen til de nygifte <3 


– Speiltvillingene på Facebook –

42 kommentarer

Siste innlegg