En annerledes bryllupskake, til et annerledes bryllup

For en helg! Min søster og mann giftet seg på tinghuset fredag formiddag. Den nærmeste kjernen (foreldre, besteforeldre + forlovere) visste om det, og var med da de ga hverandre sitt ja, jeg fikk også være med slik at vi kunne forevige dagen i bilder. Etter besøket på tinghuset, var vi og spiste en fantastisk middag på Verdens Ende. 

Lørdagen skulle de overraske alle vennene de hadde bedt i “innflytningsfest” med den store nyheten. Siden de hadde så mange hemmeligheter, måtte jo vi ha noen også. 

Da jeg kom hjem fra middagen på fredagen var klokken 21, og det var bare å kaste seg rundt med det som skulle gjøres. Jeg satte BT på oppgaven med å reise å skrive ut bilde og snekre sammen en ramme. Selv gikk jeg til kjøkkenet og begynte å steke sjokoladekaker for fullt. 
Stresset kom i elleve tiden da strømmen i hele området forsvant. BT sto i verkstedet med hodelykta på og skrudde sammen rammen, jeg sto på kjøkkenet med hodelykten på da den tredje og siste kaken var på vei inn i ovnen. I over en time fikk jeg formet litt marsipan i mørket, og da strømmen endelig kom tilbake nærmere halv ett om natten var det bare å kaste inn den siste kaken og vente til den ble ferdig. 

BT ble ferdig med rammen, og jeg fikk limt bilde på, slik at det ble tørt og klart til neste steg dagen etter.

– Les innlegget om hvordan man overfører bilde til treverk her.

Dagen etter oppdaget jeg at jeg hadde glemt å speilvende bilde før BT skrev det ut. Med det er ikke alt man kan få til, når man sliter med litt dårlig tid en fredagskveld. Bildet er et av bryllupsbildene jeg tok tidligere på dagen, og selv om det ferdige resultatet av overføringen på trerammen ble litt mer rustikt enn jeg ønsket, så ble de så glade at da Line åpnet gaven kom hun springene rundt med det for å vise det fram <3

Jeg fikk ikke lagt meg før halv to natt til lørdag, da den tredje sjokoladekaken gikk ut av ovnen. Men da var alt klart til å settes sammen dagen etter, og formes til brudeparets boble. 

Framgang og inspirasjon til boblebilen har jeg funnet her. En kjempe morsom kake å lage, som jeg brukte så mye som 9 timer på å lage! Haha.. Det var kakesmuler over alt, så jeg måtte hyre BT som kjøkkenassistent og rydde grisingen min underveis. 

Line og Christoffer ante ingenting om bryllupskaka, og ble rørt til tårer da jeg avsluttet talen min med å bære den inn – absolutt å anbefale <3 


– Speiltvillingene på Facebook – 

13 kommentarer

Siste innlegg