Nesten som på film, magisk!

Annonse

For min del er advent en helt magisk tid, men også en tid jeg har veldig mye å gjøre. Da blir det fort at jeg kan stresse litt, og desto viktigere blir det for meg å finne tid til magiske øyeblikk med familien i mellom slagene. Det beste med det er at det trenger ikke koste en energidråpe å skape disse magiske øyeblikkene. Min pappa var veldig opptatt av å samle familien rundt bordet ved matsituasjoner, om det var helgefrokosten, eller hverdagsmiddagen. Det er vel antagelig derfor jeg selv synes det er så viktig. 

Rundt matbordet skapes alltid de beste samtalene, og i den ellers så travle hverdagen får man tid til å faktisk se hverandre. 

Det er jo ikke slik at man trenger å gjøre maten avansert for at man skal ha et hyggelig måltid, her smurte jeg noen Polarbrød julehjerter og rullet sammen Mykt Tynnbrød Rug med pålegg inni, mens barna lekte ute i snøen.
Det føltes litt nostalgisk og da rope inn barna med iskalde kinn, for så å sette seg til et ferdig dekket bord med levende lys, og masse snadder – nesten som på film, fikk jeg en følelse av.  
Og er det ikke det julen handler om? Den litt uvanlige følelsen av at nå koser vi oss så mye at det nesten er uvirkelig. Den følelsen tror jeg bare dukker opp når man minst venter det, for selv ikke jeg hadde trodd at noen smurte Polarbrød skulle kjennes så magisk ut – vi spiser jo Polarbrød hele tiden.  

– Det er ikke så mye som skal til – 

Siden jeg er så heldig at jeg får ha et samarbeid med Polarbrød, har jeg også lyst til å si noen ord. Polarbrød som de fleste alt kjenner til kommer i mange variasjoner, noen er grove, andre er fine, og til mine barns store glede så finnes det også nå julehjerte Polarbrød. 

Jeg vil råde deg å ta en kikk på hjemmesiden til Polarbrød → www.polarbrod.no ← for å sjekke ut alle oppskriftene de deler. En av våre personlige favoritter er Polarbrødpizza. Nå har de også laget mange smakfulle oppskrifter til juletiden, og jeg kjenner jeg blir sulten bare av å se bildene. 

Nyt førjulstiden, og stress ned så du får tid til familien og de som betyr noe for deg. 

Du kan også like Facebooksiden til Polarbrød for å få med deg nye oppdateringer der. 


– Speiltvillingene på Facebook – 

8 kommentarer

Siste innlegg