Jentenes reaksjon på å skulle bli storesøstre

Jentene fikk være med å ta graviditetstest

“Har du tisset i en kopp?! ææsj!!” var den første reaksjonen. Kanskje ikke så rent unaturlig, det er jo ikke hver dag jeg tar med en kopp med urin og plasserer den på stuebordet. 
Men hvordan fortelle to fireåringer at det faktisk bor en liten baby i mammas mage? For meg ble det helt riktig å ta en test sammen med dem, for jeg tenkte at det ville virkeliggjøre det hele mer enn bare å fortelle det med ord. Det var i allefall slik det var for meg. Jeg var helt sikker jeg på at jeg var gravid, fordi hele kroppen min sa i fra før jeg tok den første testen, men bekreftelsen fra testen gjør at det faktisk blir virkelig. 

Jeg var i svangerskapsuke 9 (8+1) da jentene fikk vite den store “hemmeligheten”. Selv hadde vi visst om det siden svangerskapsuke 4. Årsaken til at vi valgte å fortelle jentene det såpass tidlig, var min allmenntilstand. Jentene trengte å få en forklaring på hvorfor mammaen deres var så ofte dårlig av migrene eller oppkast. 

Nå skal jeg la være å skravle noe mer, så kan du i stedet trykke play for å se filmen fra da jentene fikk vite at de skulle bli storesøstre. 

video:O+O får vite om spiren i magen

– Speiltvillingene på Facebook – 

66 kommentarer

Siste innlegg