Tredje trimester

Til min kjære lille mageboer

Jeg begynner å forstå at du inni der, begynner å bli stor nå. Du kicksparker til ribbeina så jeg virkelig hopper til. Bak navelen min, der huden er tynnest, kan jeg, når du sparker, kjenne hele din lille fot som om det bare var en tynn tynn hinne i mellom deg og meg. Jeg skal innrømme at det er på kanten til ekkelt når du turner på ditt beste, men det er rart hvordan noe som er litt ekkelt på samme tid er så fantastisk vakkert. 

Jeg har ikke helt vendt meg til at du opptar så mye plass, jeg kan til tider helt glemme å spise, for magen er alltid så full. Når jeg spiser, så glemmer jeg at det ikke lengre er plass til all den maten jeg pleide å få inn. Så da ligger jeg etterpå i fosterstilling på sofaen, mens du lille ramp danser en helt urytmisk dans. 

Vi har lagt to tredjedeler av svangerskapet bak oss. Det har blitt mange tøffe uker til sammen, men også mange gode. Jeg klarer nesten ikke å vente med å få møt deg, for hvem er du egentlig, og hvordan ser du ut?  

Termindato: 27. juni 2018 ♥  

Svangerskapsstatus: Graviditetsuke 29 (28 + 3), 70,3 % av graviditeten er passert

Babyen: Jenta vår er ca 35 cm lang, og veier mellom 1,2 og 1,4 kg. 

Liv i magen: Hele tiden, og jeg nyter hvert spark og hver hikkerunde hun får

Kjønn på baby: Jente

Nattesøvnen: Drømmefylt – også så mange rare drømmer. Denne uken drømte jeg at min mann fant seg ei annen, og himmel og hav, jeg krevde at han måtte holde litt ekstra godt rundt meg morgen etter det. Klippen i mitt liv orker jeg ikke miste, men så er det vel også derfor man får slike dumme drømmer nå som en baby snart er i vente. 

Graviditetshumør: Jeg er på topp – jeg er på bånn! Jeg føler meg helt strålende om dagen, jeg har masse overskudd, og får gjort utrolig mye (i alle fall sammenlignet med de siste måndende). På samme tid kan jeg virkelig kollapse helt på sofaen – det er typisk om kveldene. Det er enten eller kan man vel si, men det er vel helt normalt det. 

Vektøkning: 11 kg 

Neste kontroll: Ultralydkontroll på sykehuset til fredagen! Nå er det 4 uker siden sist, så jeg kjenner jeg gleder meg til å se igjen veslejenta der inne. Undersøkelsen er en vekstsjekk av lille på grunn av unormal morkake, og livmorhalssjekk hos meg på grunn av tidlig åpning av livmorhals i første svangerskap. 


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

8 kommentarer
  1. De drømmene altså.. Drømte her om dagen at jeg fødte en fullvoksen katt 🙄 Jordmor stelte så fint med den, og prøvde å få på katten en bleie. Jeg sa til hun at det slettes ikke var behov for en bleie på en voksen katt, og at jeg gjerne ville dra fra sykehuset med katten med en gang. Da fikk jeg beskjed om at det var helt normal reaksjon når man fødte noe annet enn en baby og at jeg ikke fikk dra hjem før vi hadde fått i gang ammingen. 😂 Håper ikke jeg er sanndrømt 😳😂

  2. Hei! Vi er akkurar line langt på vei bare at jeg har tvillinger. Jeg har ikke hatt noen problemer til nå, men i det siste nå så har jeg hatt store problemer med å gå. Mistenker det er bekkenløsning. Var du noe plaget med dette i svansgerskapet med tvillingene?

  3. Ingrid Minde: 😀 Vi er veldig enige om et navn som faktisk vår ene datter forsto, så det er ikke utenkelig at det blir det hun kommer til å hete 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg