Bortgjemte skatter ser lyset igjen

Det ble et tårevått møte, jeg skal innrømme det.. 

Mine to jenter har alt blitt FEM år, jeg synes de nettopp var babyer – men på den andre siden så husker jeg knapt hvordan livet var før hjerteknuserne og plageåndene mine ble en del av meg. 

Det er først når det gamle finnes fram igjen at minnene strømmer på.

Hele huset er et salig kaos, jeg tror det er pappaen som lider den største “redebygge-syken” ved dette svangerskapet. Han er i full sving med å tømme de skuffer og skap det for lengst har blitt innredet både musereir og rottereir i. Alle rom blir påvirket av dette og søplepose på søplepose fylles opp. Det er fader meg utrolig hvor mye to mennesker klarer å samle på 7 år.. 

Så med hans iver, smittes jeg, så inn i kottet krøyp jeg andpusten med en alt for stor mage i veien. Jeg dro fram plastboks etter plastpoks med de aller første størrelser til våre to små, som så plutselig har blitt så veldig store. 

Hjemmesydd og kjøpt om hverandre i skjønn harmoni. I dag går første babyvask inn i maskinen, og for hvert lille steg forstår jeg at vi er ett steg nærmere i å møte deg; vår vakre lille prinsesse nummer tre ♥


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

16 kommentarer

Siste innlegg